Mansur Yavaş: Kirli siyasete alet olmayacağım

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, "başka bir partiden aday olacağı" iddialarını asılsız olarak nitelendirerek, kirli siyasete alet olmayacağını söyledi.

Mansur Yavaş: Kirli siyasete alet olmayacağım

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Habertürk’ten Fevzi Çakır’a yaptığı açıklamada, son günlerde gündeme gelen çeşitli spekülasyonlar hakkında düşüncelerini paylaştı. Yavaş, “Yavaş partisinden ayrılacak. Başka partiden aday olacak. Farklı siyasi partilerle görüşüyor” şeklindeki asılsız iddiaların tamamen mesnetsiz olduğunu belirtti.

“ASILSIZ İDDİALARIN KONUSU OLUYORUM”

Yavaş, açıklamasında, “Son dönemde kulis bilgisi adı altında sürekli mesnetsiz haber, köşe yazısı ve yorumlara konu olduğumu görüyorum. ‘Yavaş partisinden ayrılacak. Başka partiden aday olacak. Farklı siyasi partilerle görüşüyor’ şeklinde birçok asılsız iddianın konusu oluyorum,” ifadelerini kullandı. Bu tür iddiaların kendisini derinden etkilediğini dile getiren Yavaş, gerçeklerin bu iddialarla uzaktan yakından bir ilgisi olmadığını vurguladı.

“GERÇEKLERİN ORALARDA YAZILANLARLA İLGİSİ YOK”

Mansur Yavaş, sözlerine devam ederek, “Fakat, gerçeklerin oralarda yazanlar ve anlatılanlarla yakından uzaktan bir ilgisi yok. Adaylık konusu başta olmak üzere şu an tartışılan tüm konular zamanı geldiğinde oturulur konuşulur,” şeklinde değerlendirmelerde bulundu. Yavaş, siyasette spekülasyonların yaratılmasının kendisine zarar verdiğini belirtti.

MANSUR YAVAŞ: KÖTÜ NİYET ARIYORUM

Yavaş, bu spekülasyonların sürekli gündeme getirilmesinde kötü niyet aradığını ifade etti. “Ancak; bu asılsız iddiaların aynı şahıslar tarafından kulis bilgisi adı altında sürekli gündeme getirilmesinde artık kötü niyet arıyorum. Kirli siyasete alet olmayacağım,” diyerek, siyasi arenada dürüst bir şekilde ilerleyeceğinin altını çizdi.

Mansur Yavaş: Kirli siyasete alet olmayacağım

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.