Diyarbakır'da Kaybolan 8 Yaşındaki Narin İçin Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'tan bu yana kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları, dördüncü gününde de yoğun bir şekilde sürüyor. Küçük kızın, Kur'an kursundan çıkış anına ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Diyarbakır'da Kaybolan 8 Yaşındaki Narin İçin Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Narin'in kaybolduğu gün, Bağlar ilçesi Kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde saat 15.00 civarında haber alınamaması üzerine ailesi yetkililere başvurdu. Bunun üzerine, Jandarma Arama Kurtarma (JAK), AFAD ve Dicle Üniversitesi Arama Kurtarma (DÜAK) ekipleri bölgede geniş çaplı bir arama çalışması başlattı.

Arama Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Jandarma ekipleri, arama çalışmalarını helikopter ve termal kameralarla sürdürürken, AFAD'a bağlı dalgıçlar sulama kanallarını tarıyor. Diğer ekipler ise köy çevresi ve tarlalarda arama faaliyetlerine devam ediyor.

Aile Umutla Bekliyor

Narin’in babası Arif Güran, ekiplerin ve vatandaşların yoğun çabaları için minnettarlığını dile getirerek, kızının bir an önce bulunması için dualarını eksik etmediklerini söyledi. Baba Güran, "Köyün çevresinde kapsamlı aramalar yapıldı, ancak şu ana kadar bir iz bulunamadı. Sadece köyün girişinde bir terlik bulundu ama bu terliğin kızımıza ait olup olmadığını henüz bilemiyoruz" dedi.

Anne Yüksel Güran ise yaşadığı acıyı dile getirerek, "Ciğerim parça parça oldu. Kızımın bir an önce bulunmasını diliyorum. Kızımın kaybolduğu gün, Kur'an kursundan çıkıp eve dönüyordu. Onun güvenli bir şekilde evine dönmesini istiyorum" diye konuştu.

Valilikten Açıklama ve Destek

Diyarbakır Valiliği, kayıp ihbarının ardından geniş çaplı arama çalışmalarının sürdüğünü ve bu çalışmaların kesintisiz devam edeceğini açıkladı. Valilik tarafından yapılan açıklamada, Tavşantepe Mahallesi ve çevresinde Jandarma Özel Harekat Timleri, İz Takip Köpek Timi ve Su Altı Arama Kurtarma Timleri'nin aramaları sürdürdüğü belirtildi.

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, İl Jandarma Komutanı ve diğer yetkililerle birlikte Güran ailesini ziyaret ederek onlara moral verdi. Ziyaret sırasında Vali Zorluoğlu, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı telefonla arayarak aileye destek mesajlarını iletti. Baba Arif Güran, çalışmalara verilen destek için teşekkür etti.

Güvenlik Kameraları Son Anları Kaydetti

Narin Güran'ın kaybolduğu gün, çevredeki bir okulun güvenlik kamerası, onun 15.15 civarında birkaç arkadaşıyla birlikte yürüdüğünü ve daha sonra arkadaşlarından ayrıldığını kaydetti. Bu görüntüler, Narin'in kaybolmadan önceki son anlarını yansıtıyor.

Ekipler, Narin'i bulabilmek için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Aile, küçük kızlarından gelecek müjdeli bir haberi bekliyor.

 

Diyarbakır'da Kaybolan 8 Yaşındaki Narin İçin Arama Çalışmaları Devam Ediyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.