ÖSYM Sonuçları Açıklayınca Yine Çöktü: Adaylar Tepkili

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), üniversite yerleştirme sonuçlarını açıkladıktan sonra yine yoğunluk nedeniyle internet sisteminin çökmesi, binlerce öğrencinin ve velinin tepkisini çekti. Sonuçları öğrenmek isteyen adaylar, ÖSYM'nin web sitesine erişim sağlayamıyor.

ÖSYM Sonuçları Açıklayınca Yine Çöktü: Adaylar Tepkili

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Her yıl olduğu gibi bu yıl da sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından büyük bir yoğunluk yaşayan ÖSYM’nin internet sistemi, öğrencilerin sonuçlarını öğrenmeye çalışmasıyla birlikte bir kez daha kilitlendi. Sosyal medyada birçok öğrenci ve veli, sistemin yetersizliği nedeniyle mağdur olduklarını dile getirerek tepkilerini dile getirdi.

"Her Yıl Aynı Sorun"

Öğrenciler ve veliler, her yıl tekrarlanan bu sorunun artık çözüme kavuşturulması gerektiğini belirtiyor. Özellikle sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından yaşanan erişim problemleri, binlerce adayın sonuçlarını öğrenmek için saatlerce beklemesine neden oluyor.

Adaylar Alternatif Yollar Arıyor

Sistem sorunları nedeniyle sonuçlarına ulaşamayan birçok öğrenci, ÖSYM’nin mobil uygulaması veya e-Devlet gibi alternatif platformlardan sonuçlarını öğrenmeye çalışıyor. Ancak bu platformlarda da benzer yoğunluk yaşanması ihtimali bulunuyor.

ÖSYM’nin bu soruna kalıcı bir çözüm bulup bulamayacağı ise önümüzdeki dönemlerde yapılacak iyileştirme çalışmalarına bağlı olacak.

ÖSYM Sonuçları Açıklayınca Yine Çöktü: Adaylar Tepkili

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.