Eğitimde işbirliği yapıldı

Eğitimde işbirliği yapıldı ARDAHAN-BHA Ardahan’da eğitim alanındaki niteliğin artırılması hedefiyle kurumlar arasında yapılan iş birliği protokolü hayata geçirildi. Ardahan İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Ardahan İl Sağlık Müdürlüğü, Ardahan Devlet Hastanesi Başhekimliği ve Şehit Uzman Çavuş İbrahim Erdoğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü arasında “Eğitimde İş Birliği Protokolü” imzalandı. Ardahan İl Milli Eğitim Müdürlüğü, konuyla...

Eğitimde işbirliği yapıldı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eğitimde işbirliği yapıldı

ARDAHAN-BHA

Ardahan’da eğitim alanındaki niteliğin artırılması hedefiyle kurumlar arasında yapılan iş birliği protokolü hayata geçirildi.

Ardahan İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Ardahan İl Sağlık Müdürlüğü, Ardahan Devlet Hastanesi Başhekimliği ve Şehit Uzman Çavuş İbrahim Erdoğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü arasında “Eğitimde İş Birliği Protokolü” imzalandı.

Ardahan İl Milli Eğitim Müdürlüğü, konuyla ilgili resmi internet hesabından yaptığı açıklamada şu bilgilere yer verdi, “Ardahan Valiliği, Milli Eğitim Müdürlüğü (Şehit Uzman Çavuş İbrahim Erdoğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi) ile Ardahan İl Sağlık Müdürlüğü Ardahan Devlet Hastanesi Başhekimliği bünyesinde; Şehit Uzman Çavuş İbrahim Erdoğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğünce yürütülen 4 ulusal proje çerçevesinde eğitimin niteliği ile ilgili uygun görülen tüm alanlarda planlı çalışmalar yürüterek eğitim hizmetlerinin niteliğinin artırılması ve daha çok kitleye ulaşmasını artırmak amacıyla “Eğitimde İş” protokolü İl Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf Uzantı ve İl Sağlık Müdürü İshak Askeroğlu arasında imzalanarak uygulamaya konulmuştur” denildi.

Eğitimde işbirliği yapıldı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.