Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe görevi devraldı

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe görevi devraldı 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Altınordu Belediye Başkanı seçilen Ulaş Tepe, görevi bir önceki dönem Belediye Başkanı Aşkın Tören’den devraldı. Önceki dönem Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Başkan Ulaş Tepe’yi Belediye Binası giriş kapısının önünde karşılayarak çiçek ve hediye takdim etti. Belediye Başkanlığı makamında düzenlenen devir töreninde...

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe görevi devraldı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe görevi devraldı

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Altınordu Belediye Başkanı seçilen Ulaş Tepe, görevi bir önceki dönem Belediye Başkanı Aşkın Tören’den devraldı. Önceki dönem Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Başkan Ulaş Tepe’yi Belediye Binası giriş kapısının önünde karşılayarak çiçek ve hediye takdim etti.

Belediye Başkanlığı makamında düzenlenen devir töreninde konuşan önceki dönem Belediye Başkanı Aşkın Tören, Ulaş Tepe’yi tebrik ederek, “Aynı onuru ben 5 yıl önce, halkımızın takdiri ile hizmet ederek buldum. Bu onuru bugün değerli başkanımıza devretmenin şahsen kendi adıma mutluluğunu yaşıyorum. İnanıyorum ki bu bir bayrak ve hizmet yarışıdır, kendileri aldığı yerden çok daha ileriye taşıyacaktır. Halkımızın kararı, başımızın tacıdır” görevinde başarılar diledi.

Başkanlık makamında düzenlenen programın ardından Belediye Başkanı Ulaş Tepe, hizmet binası önünde bekleyen kalabalığa hitap etti.

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe görevi devraldı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.