Dursunbey’de Münazara Yarışması sonuçlandı

Dursunbey’de Münazara Yarışması sonuçlandı Yarışma, 2023-2024 eğitim öğretim yılı içinde planlanmıştı ve sonunda gerçekleştirildi. Yarışmada, Göbül Ortaokulu ile Selimağa Kayaoğlu Ortaokulu öğrencileri arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı. Yarışmanın galibi, jüri puanlaması sonucunda Göbül Ortaokulu oldu. Yarışmanın sona ermesinin ardından, sene boyunca yarışmalara katılan öğrenciler ile öğretmen ve jüri üyelerine belgeleri takdim edildi. Bu etkinlik, öğrencilerin...

Dursunbey’de Münazara Yarışması sonuçlandı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dursunbey’de Münazara Yarışması sonuçlandı

Yarışma, 2023-2024 eğitim öğretim yılı içinde planlanmıştı ve sonunda gerçekleştirildi. Yarışmada, Göbül Ortaokulu ile Selimağa Kayaoğlu Ortaokulu öğrencileri arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı. Yarışmanın galibi, jüri puanlaması sonucunda Göbül Ortaokulu oldu.

Yarışmanın sona ermesinin ardından, sene boyunca yarışmalara katılan öğrenciler ile öğretmen ve jüri üyelerine belgeleri takdim edildi. Bu etkinlik, öğrencilerin tartışma ve argüman becerilerini geliştirmelerine ve birbirleriyle rekabet etmelerine fırsat tanıdı.

 

Dursunbey’de Münazara Yarışması sonuçlandı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.