Akın, Tunca Taksi durağını açtı

Akın, Tunca Taksi durağını açtı Edirne Belediye Meclisi 2 Ocak tarihinde gerçekleştirilen olağan toplantısında Şükrüpaşa Mahallesi’nde 55. Cadde ve Turan Dursun Caddesi’nin birleştiği bölgeye 10 araçlık taksi durağı kurulması kararı verilmişti. Geçen sürede yeni durağın çalışmaları tamamlandı. “Tunca Taksi” ismi verilen durağın açılışı, bugün Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Akın, taksi duraklarının...

Akın, Tunca Taksi durağını açtı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akın, Tunca Taksi durağını açtı

Edirne Belediye Meclisi 2 Ocak tarihinde gerçekleştirilen olağan toplantısında Şükrüpaşa Mahallesi’nde 55. Cadde ve Turan Dursun Caddesi’nin birleştiği bölgeye 10 araçlık taksi durağı kurulması kararı verilmişti. Geçen sürede yeni durağın çalışmaları tamamlandı. “Tunca Taksi” ismi verilen durağın açılışı, bugün Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Akın, taksi duraklarının bundan sonra daha konforlu hizmet vermesi için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını bildirdi.

“Ulaşımda çok daha iyi hizmetleri getirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz”

“Bugün yeni bir taksi durağımız olan ‘Tunca Taksi’nin açılışını gerçekleştirdik. Yeni durağımız, şehrimizde daha fazla insanına hizmet verecek ve onların ulaşım ihtiyaçlarını karşılayacak. Durağımızın açılışında emeği geçen herkese teşekkür ederim. Tunca Taksi Durağı, konforlu ve güvenli bir ulaşım hizmeti sunacak. Bundan eminim. Biz belediye olarak kentimizde ulaşımda çok daha iyi hizmetleri getirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Akın, taksi durağının ruhsatlarını ve plakalarını taksici esnafına teslim etti.

Akın, Tunca Taksi durağını açtı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.