EDREMİT BELEDİYE BAŞKANI ERTAŞ “ŞİMDİ 7/24 ÇALIŞMA ZAMANI”

EDREMİT BELEDİYE BAŞKANI ERTAŞ “ŞİMDİ 7/24 ÇALIŞMA ZAMANI” BALIKESİR-BHA Belediye Başkanımız Mehmet Ertaş, meclis üyelerimiz ile birlikte günün ilk saatlerinde daire müdürlerimizle bir araya geldi. Belediye işleyişi ve yeni dönemin yol haritasının konuşulduğu toplantıda Başkan Ertaş, belirlenen hedeflere tek tek ulaşmak için tüm ekiplerle uyum içerisinde gece gündüz demeden halkçı belediyecilik anlayışıyla çalışılacağının altını önemle...

EDREMİT BELEDİYE BAŞKANI ERTAŞ “ŞİMDİ 7/24 ÇALIŞMA ZAMANI”

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

EDREMİT BELEDİYE BAŞKANI ERTAŞ “ŞİMDİ 7/24 ÇALIŞMA ZAMANI”

BALIKESİR-BHA

Belediye Başkanımız Mehmet Ertaş, meclis üyelerimiz ile birlikte günün ilk saatlerinde daire müdürlerimizle bir araya geldi. Belediye işleyişi ve yeni dönemin yol haritasının konuşulduğu toplantıda Başkan Ertaş, belirlenen hedeflere tek tek ulaşmak için tüm ekiplerle uyum içerisinde gece gündüz demeden halkçı belediyecilik anlayışıyla çalışılacağının altını önemle çizdi. Edremit’imize ve Edremitlilere en iyi hizmeti vermek için 7/24 aralıksız çalışılacağını belirten Başkan Ertaş, yaklaşan Ramazan Bayramı’nda da işlerin aksatılmadan sürdürülmesi için tüm ekiplerin sahada olacağını söyleyip gerekli talimatları verdi.

Başkan Ertaş, “Hep birlikte el ele, omuz omuza yeni bir yolculuğa başladık. Daha güzel bir Edremit için hep birlikte yürüyecek, durmadan, yorulmadan çalışacağız. Kentimizin vizyonunu değiştirecek, Edremit’i marka kent yapacağız.” dedi.

EDREMİT BELEDİYE BAŞKANI ERTAŞ “ŞİMDİ 7/24 ÇALIŞMA ZAMANI”

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.