Vali Usta: Çiftçilerimizin gelirini artırmayı hedefliyoruz

Vali Usta: Çiftçilerimizin gelirini artırmayı hedefliyoruz Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından kentte ceviz ve dut yetiştiriciliğinin yaygınlaştırılması amacıyla üreticilere ceviz ve dut fidanı dağıtıldı. Dağıtım törenine Vali Ahmet Hamdi Usta da katıldı. Çiftçilerle sohbet eden Vali Usta, onlara bereketli bir sezon diledi. “Proje kapsamında önemli bir adım” Vali Usta, “Bugün, Bingöl İl Tarım...

Vali Usta: Çiftçilerimizin gelirini artırmayı hedefliyoruz

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Usta: Çiftçilerimizin gelirini artırmayı hedefliyoruz

Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından kentte ceviz ve dut yetiştiriciliğinin yaygınlaştırılması amacıyla üreticilere ceviz ve dut fidanı dağıtıldı. Dağıtım törenine Vali Ahmet Hamdi Usta da katıldı. Çiftçilerle sohbet eden Vali Usta, onlara bereketli bir sezon diledi.

“Proje kapsamında önemli bir adım”

Vali Usta, “Bugün, Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından ilimizde ceviz ve dut yetiştiriciliğinin yaygınlaştırılması amacıyla Ceviz Eylem Planı kapsamında önemli bir adım attık. 2024 bahar sezonunda, projemiz kapsamında 45.000 adet ceviz ve 8.500 adet dut fidanını toplam 1100 üreticiye dağıtımını başarıyla gerçekleştirdik. Bu değerli adım, çiftçilerimizin gelirini artırma ve tarım sektörünü güçlendirme hedefimizde önemli bir ilerlemedir. Projeyi yürüten Tarım ve Orman İl Müdürümüz ve personeli ile projeye ilgi duyan çiftçilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Vali Usta: Çiftçilerimizin gelirini artırmayı hedefliyoruz

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.