Sivas Belediyesi’nde Adem Uzun dönemi başladı

Sivas Belediyesi’nde Adem Uzun dönemi başladı Bilal Çakmak/ Sivas-BHA Sivas Belediyesi’nde düzenlenen törene Sivas Belediye Başkanı Adem Uzun, Büyük Birlik Partisi Sivas İl Başkanı Ahmet Polat, BBP Sivas İl Yöneticileri, Sivas Belediye Başkan Yardımcısı ve çok sayıda Sivaslı vatandaş katılım gösterdi. “Hep birlikte Sivas’ı yöneteceğiz” Düzenlenen Devir Teslim Töreni’nde konuşmasını gerçekleştiren Sivas’ın yeni Belediye Başkanı...

Sivas Belediyesi’nde Adem Uzun dönemi başladı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sivas Belediyesi’nde Adem Uzun dönemi başladı

Bilal Çakmak/ Sivas-BHA

Sivas Belediyesi’nde düzenlenen törene Sivas Belediye Başkanı Adem Uzun, Büyük Birlik Partisi Sivas İl Başkanı Ahmet Polat, BBP Sivas İl Yöneticileri, Sivas Belediye Başkan Yardımcısı ve çok sayıda Sivaslı vatandaş katılım gösterdi.

Sivas Belediyesi'nde Adem Uzun dönemi başladı!

“Hep birlikte Sivas’ı yöneteceğiz”

Düzenlenen Devir Teslim Töreni’nde konuşmasını gerçekleştiren Sivas’ın yeni Belediye Başkanı Adem Uzun, 2024 yılı Mahalli İdareler Seçiminin başta şehrimiz olmak üzere tüm ülkemize hayırlar getirmesini rabbimden niyaz ediyorum. Sivas halkının teveccühleriyle almış olduğu karar üzerine Sivas Belediye Başkanı olarak seçilmiş bulunmaktayım. Rabbim, inşallah beni sizlere karşı mahçup düşürmez. Her yerde ifade ediyorum, artık şehrimizi hep birlikte yöneteceğiz. Kazanan Sivas oldu diyorum. Bundan sonraki süreçte Sivaslı kardeşlerimizle, abilerimizle, ablalarımıza diyoruz ki şehir hepimizin! Bundan sonra hepiniz başkanı olacağım. Ekibimle birlikte bu şehri yöneteceğiz” ifadelerini kullandı.

Sivas Belediyesi'nde Adem Uzun dönemi başladı!

“Parti rozetini çıkardım, Türk bayrağı rozetini taktım”

Açıklamalarının devamında ise Uzun, “Oy alırken şehirdeki her kardeşimizin oyunu aldık. Farklı kesimlerden, farklı siyasi görüşlerden, farklı düşüncelerden bir çok Sivaslı kardeşimiz değişim dedi ve değişimde de iradesini bizden yana gösterdi. Biz bunun farkındayız. Bizler bu düşünce ile şehrimizi yöneteceğiz. Şu an Sivas Belediye Başkanı olarak göreve başlamış bulunmaktayım. Parti rozetini çıkardım, artık Türk bayrağı rozetimi taktım. Bundan sonraki süreçte de bu şehrin Belediye Başkanı olarak, 365 bin kişiye hizmet eden bir Belediye Başkanı olacağım, bunu özellikle sizlerin huzurunda şimdi dile getiriyorum” şeklinde konuştu.

Sivas Belediyesi'nde Adem Uzun dönemi başladı!

“Cevabımı 5 yıl içerisinde vereceğim”

Son olarak Adem Uzun, “Sivas dışındaki tüm hemşerilerime sesleniyorum, Sivas dışında Türkiye’nin ve yurt dışının farklı yerlerinde yaşayan Sivaslı kardeşlerim, geldiğinizde Sivas’taki değişim imajını sizlere göstereceğiz. Bizler çalışacağız, artık göç veren bir şehir değil tersine göçü başlatan bir Sivas’ı bugün itibariyle başlatıyoruz. Görev ve sorumluluklarımızın farkındayız. Göreceksiniz, bu kardeşiniz ekibiyle birlikte sizleri mahçup etmeyecek. Bir çok projeye söz verdik, hepsini tek tek tek başaracağız! Cevabımı 5 yıl içerisinde vereceğim. Hepsi mahçup olacak” dedi.

 

Sivas Belediyesi’nde Adem Uzun dönemi başladı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.