Ziraat fakültesinden kiraz üreticisine yönelik bir yenilik daha

Fakülte Eğitim Araştırma ve Uygulama çiftliğinde Üniversite-Sektör iş birliği kapsamında Elma Tarım A.Ş.’nin destekleriyle tesis edilen kiraz parselinde sık dikime uygun, erken yaşta meyve veren 4 adet yeni terbiye sistemi denenecek.  Bahçe Bitkileri Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Polat yönetiminde yürütülecek olan denemede ayrıca lisansüstü tezlerde yapılacak. Fakülte Dekanı Prof. Dr. Deniz Yılmaz “Bu...

Ziraat fakültesinden kiraz üreticisine yönelik bir yenilik daha

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fakülte Eğitim Araştırma ve Uygulama çiftliğinde Üniversite-Sektör iş birliği kapsamında Elma Tarım A.Ş.’nin destekleriyle tesis edilen kiraz parselinde sık dikime uygun, erken yaşta meyve veren 4 adet yeni terbiye sistemi denenecek. 

Bahçe Bitkileri Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Polat yönetiminde yürütülecek olan denemede ayrıca lisansüstü tezlerde yapılacak.

Fakülte Dekanı Prof. Dr. Deniz Yılmaz “Bu çalışma ile çiftçimizin daha çok ürünü daha az maliyetlerle ve daha kaliteli olarak üretmesine imkân veren bu gibi sistemleri fakültemiz önceden çalışarak üreticimizin bilgisine sunmaya devam etmektedir” dedi.

 

 

Ziraat fakültesinden kiraz üreticisine yönelik bir yenilik daha

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.