Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç göreve başladı

Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç göreve başladı ADIYAMAN/ BHA Bugün Kahta  Adliyesi Cumhuriyet Başsavcılığında mazbatasını alan Başkan Hallaç yaptığı açıklamada; “ Bugün burada mazbatamızı aldık. Saat 16:00’da belediye binamıza gidip Bismillah diyerek göreve başlayacağız inşallah “ dedi. Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç,  beraberindeki Adıyaman milletvekilleri ve il ilçe Teşkilatı ile birlikte Kahta Belediye...

Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç göreve başladı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç göreve başladı

ADIYAMAN/ BHA

Bugün Kahta  Adliyesi Cumhuriyet Başsavcılığında mazbatasını alan Başkan Hallaç yaptığı açıklamada; “ Bugün burada mazbatamızı aldık. Saat 16:00’da belediye binamıza gidip Bismillah diyerek göreve başlayacağız inşallah “ dedi.

Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç,  beraberindeki Adıyaman milletvekilleri ve il ilçe Teşkilatı ile birlikte Kahta Belediye binasına çıkarak Saadet Partisi Belediye Başkan vekili Osman Erol’dan görevi devir aldıktan sonra belediye önünde  toplanan partililere bir teşekkür konuşması yaptı.  Birlik ve beraberlik mesajı veren Başkan Hallaç, “ Bu süreçte büyük emekleri olan siz hemşerilerimize ,  Milletvekillerimize, Teşkilatımıza emeği  olan herkese teşekkür ediyorum şimdi hizmet zamanı “ Başkan Hallaç, Belediye önünde toplanan vatandaşlarla tokalaşacak tebrikleri kabul etti.

Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç göreve başladı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.