Özdağ: “Ya yol bulacağız ya yol açacağız”

Ercan KANDEMİR-BHA Zafer Partisi Genel Merkezi’nde kurmayları ile toplantı yapan Zafer Partisi Lideri Özdağ daha sonra sosyal medyadan seçim analizini paylaştı. İşte o açıklamalar: “Evet, Zafer Partisi olarak bütün aday ve teşkilatlarımız ile çok yoğun çalışmış olmamıza rağmen istediğimiz sonucu alamadık. Sandığa giren oy sahada var olan Zafer Partisi’nin oyunun altında kaldı. Bunun nedenlerini anlamak...

Özdağ: “Ya yol bulacağız ya yol açacağız”

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ercan KANDEMİR-BHA

Zafer Partisi Genel Merkezi’nde kurmayları ile toplantı yapan Zafer Partisi Lideri Özdağ daha sonra sosyal medyadan seçim analizini paylaştı.

İşte o açıklamalar:

“Evet, Zafer Partisi olarak bütün aday ve teşkilatlarımız ile çok yoğun çalışmış olmamıza rağmen istediğimiz sonucu alamadık. Sandığa giren oy sahada var olan Zafer Partisi’nin oyunun altında kaldı. Bunun nedenlerini anlamak ve ortadan kaldırmak için çalışıyoruz.”

“Zafer Partisi’ni destekleyen çelik bir irade oluşturduk”

“Ancak 1 milyon 100 bin sadece Türkiye’nin bağımsız geleceği, Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyetin yaşaması, göçün durdurulması için en ağır medya ambargoları ve ekonomik sıkıntılar altında Zafer Partisi’ni destekleyen bir çelik çekirdek seçmen kitlesi oluşturduk. Zafer Partisi seçmenleri, genç, dinamik, eğitimli. Bütün olumsuzluklara rağmen geleceğe ümit ile bakıyor.

“Oy oranımızı küçük de olsa artırdık”

“Zafer Partisi seçmeninin mücadele kararlılığı ve azmi çok yüksek ve bu çok büyük bir güç. Bir çok büyük ekonomik kaynaklara sahip parti erirken biz oy oranımızı çok küçük bile olsa artırdık. Özetle Zafer Partisi’nin dünya ve Türkiye ile ilgili teşhis ve çözüm önerileri doğru. Bu çözüm önerilerinin yaşama geçirilmesi ülkemizin varlığı, birliği, dirliği için bir zorunluluk.

“Ya yol bulacağız ya yol açacağız.”

“Hannibal, Alp Dağlarında sıkıştığı zaman “Ya yeni bir yol bulacağız ya yeni bir yol açacağız” demiş. Bizde Zafer Partisi’ni iktidara taşımak için Ya yol bulacağız ya yol açacağız. Bütün Zafer Partililer mücadeleye devam ediyorlar. Her gün bir başkasını Zafer Partisi’ne kazandıracaklar. Üye yapacaklar. Üye yapmazsan destekçi yapacaklar.”

“En iyisini yaparak ilerleyeceğiz”

“Martin Luther King, “Uçamazsan koş, koşamazsan yürü, yürüyemez isen sürün ama ne yaparsan yap ilerlemek zorundasın” diyor. Biz de elimizden gelenin en iyisini yaparak ilerleyeceğiz. Bu vatan bizim ve bu vatanı Atatürk’ün izinde savunmaya devam edeceğiz.”

Özdağ: “Ya yol bulacağız ya yol açacağız”

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.