Amasya Belediyesi 47 yıl sonra CHP’ye geçti

Amasya Belediyesi 47 yıl sonra CHP’ye geçti Betül Yılmaz/AMASYA-BHA 47 yıl sonra Amasya Belediyesi CHP’de     31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında 47 yıl sonra CHP’ye geçen Belediye’de devir teslim töreni yapıldı. Yeni Başkan Turgay sevindi, Belediye Başkanlığını MHP’li başkan Bayram Çelik’ten teslim aldı. Mazbatasını alan CHP Amasya Belediye Başkanı Turgay Sevindi, belediyede önceki...

Amasya Belediyesi 47 yıl sonra CHP’ye geçti

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amasya Belediyesi 47 yıl sonra CHP’ye geçti

Betül Yılmaz/AMASYA-BHA

47 yıl sonra Amasya Belediyesi CHP’de

 

 

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında 47 yıl sonra CHP’ye geçen Belediye’de devir teslim töreni yapıldı. Yeni Başkan Turgay sevindi, Belediye Başkanlığını MHP’li başkan Bayram Çelik’ten teslim aldı. Mazbatasını alan CHP Amasya Belediye Başkanı Turgay Sevindi, belediyede önceki dönem Belediye Başkanı Dr. Bayram Çelik ile bir araya geldi. Burada belediyenin devir teslimi yapıldı.

 

‘Bu şehre katkıları büyüktür’
Birlik ve beraberlik içerisinde Amasya Belediyesi’ni hemşehrileri ile birlikte yöneteceğini söyleyen Amasya Belediye Başkanı Av. Turgay Sevindi açıklamasında şunları kaydetti;
“Görev yaptığı süre boyunca Amasya’mıza büyük hizmetler veren Bayram başkanımıza hepinizin huzurlarında çok teşekkür ediyorum. Kendisiyle bir dönem belediye meclis üyeliği de yaptım. Bu şehre katkıları büyüktür” dedi.

Belediye Eski Başkanı Çelik de yeni Başkan Sevindi’ye görevinde başarılar diledi. Daha sonra Belediye de devir terslim töreni gerçekleştirildi.

Amasya Belediyesi 47 yıl sonra CHP’ye geçti

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.