Başkan Demir, temizliğe erken başladı

Başkan Demir, temizliğe erken başladı ARDAHAN-BHA Ardahan’da aylardır süren seçim maratonu son buldu. 2019 yılında olduğu gibi 31 Mart seçimlerinde de karşısındaki en güçlü rakibi Yunus Baydar’ı bir kez daha geri de bırakarak, Ardahan Belediye başkanı seçilen Mevcut Belediye başkanı Faruk Demir’in ilk icraatı cadde ve sokaklarda bahar temizliği yapmak oldu. Ardahan’da hava sıcaklığının artı...

Başkan Demir, temizliğe erken başladı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Demir, temizliğe erken başladı

ARDAHAN-BHA

Ardahan’da aylardır süren seçim maratonu son buldu. 2019 yılında olduğu gibi 31 Mart seçimlerinde de karşısındaki en güçlü rakibi Yunus Baydar’ı bir kez daha geri de bırakarak, Ardahan Belediye başkanı seçilen Mevcut Belediye başkanı Faruk Demir’in ilk icraatı cadde ve sokaklarda bahar temizliği yapmak oldu.

Ardahan’da hava sıcaklığının artı 12 dereceyi göstermesiyle cadde ve kaldırımlarda biriken kirliliği temizlemek için harekete geçen belediye personeli, bahar temizliğine başladı. Temizlik Hizmetlerinin akşam geç saatlerde yaptığı çalışmayı yerinde denetleyen Ardahan Belediye başkanı Faruk Demir, sokakta karşılaştığı vatandaşların tebriklerini de kabul etti.

Başkan Demir, temizliğe erken başladı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.