İstanbul’da eğlence mekanında yangın: 10 ölü

İstanbul Valisi Davut Gül, Şişli’de bir eğlence mekanında çıkan yangınla ilgili açıklamalarda bulundu. Vali Gül, “’Hepimizin başı sağ olsun. 23 kişi etkilendi. 10 kişi hayatını kaybetti. Yangının çıkış sebebi belli değil. Binanın altında diskotek olarak kullanılan bir mekan. Şu anda tadilat yapılıyormuş. Çalışanlar hayatını kaybetti, yaralandı. Görevlilerimiz ilk andan itibaren müdahale etti.’ dedi. İstanbul Valiliği,...

İstanbul’da eğlence mekanında yangın: 10 ölü

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Valisi Davut Gül, Şişli’de bir eğlence mekanında çıkan yangınla ilgili açıklamalarda bulundu. Vali Gül, “’Hepimizin başı sağ olsun. 23 kişi etkilendi. 10 kişi hayatını kaybetti. Yangının çıkış sebebi belli değil. Binanın altında diskotek olarak kullanılan bir mekan. Şu anda tadilat yapılıyormuş. Çalışanlar hayatını kaybetti, yaralandı. Görevlilerimiz ilk andan itibaren müdahale etti.’ dedi.

İstanbul Valiliği, Beşiktaş Gayrettepe Mahallesi Gündoğdu Sokak’ta bulunan 16 katlı binanın -1 ve -2’nci katında bulunan gece kulübünde çıkan yangına ilişkin yeni bir açıklama yaptı.

Valilik açıklamasında, “Beşiktaş İlçesi Gayrettepe Mahallesi Yıldız Posta Caddesi üzerinde çıkan yangında hayatını kaybedenlerin sayısı 10’e yükselmiştir. aralıların bölgedeki hastanelere sevkleri yapılmaktadır” denildi.

İstanbul’da eğlence mekanında yangın: 10 ölü

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.