Gündem Sivas’tan Adem Uzun’a tebrik

Gündem Sivas’tan Adem Uzun’a tebrik Bilal Çakmak/ Sivas-BHA Gündem Sivas’tan Adem Uzun’a tebrik Dün akşam saatlerinde Türkiye genelinde gerçekleştirilen oy sayımları ile Sivas’ta Büyük Birlik Partisi destekçileri Tarihi Kent Meydanı’na akın ederek Adem Uzun için kutlamalara başladı. Uzun’un Sivas’ta seçimi kazanması ile Sivaslı vatandaşlar büyük bir coşkuyla kutlamalara başladı. Gündem Sivas imtiyaz sahibi Mehmet Erdem Tokuş Adem...

Gündem Sivas’tan Adem Uzun’a tebrik

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gündem Sivas’tan Adem Uzun’a tebrik

Bilal Çakmak/ Sivas-BHA

Gündem Sivas’tan Adem Uzun’a tebrik

Dün akşam saatlerinde Türkiye genelinde gerçekleştirilen oy sayımları ile Sivas’ta Büyük Birlik Partisi destekçileri Tarihi Kent Meydanı’na akın ederek Adem Uzun için kutlamalara başladı. Uzun’un Sivas’ta seçimi kazanması ile Sivaslı vatandaşlar büyük bir coşkuyla kutlamalara başladı. Gündem Sivas imtiyaz sahibi Mehmet Erdem Tokuş Adem Uzun’a tebrik mesajı paylaştı.

Muhsin Başkanın emanetine Sivaslılar sahip çıktı!

Mehmet Erdem Tokuş, Adem Uzun’un başarısının ardından yapmış olduğu konuşmada, Muhsin Yazıcıoğlu’nun emanetine Sivaslıların sahip çıkmasının önemine değindi. Tokuş, “Dün Sultan Şehir Sivas’ımız ve ülkemiz için milyonlarca vatandaşımız sandığa giderek oylarını kullandı. Sivas’ımız için seçim sonuçlarına baktığımızda Adem Uzun çok büyük bir başarı elde etti. Şehit lider Muhsin Başkanımızın Sivas’a olan emanetine sahip çıkıldı. Muhsin Başkanın Kara Sevdasıdır Sivas! Adem bey seçim çalışmalarında çok emek sarf etti. Sivaslı vatandaşlar Adem Başkanın emeğinin karşılığında destek oldu, Sivas’ın Sivaslıların tercihi Adem Başkan oldu” dedi.

Açıklamalarının devamında ise Tokuş, “Sivas’ımız için yapılan her hizmet, her proje, her bir emeğin yeri başımızın üstüdür. Adem Başkanımıza, Büyük Birlik Partisi camiasına hayırlı olsun, Adem beye yeni görevinde başarılar dilerim. Yolu açık olsun, miletimiz var olsun” ifadelerini kullandı.

 

Gündem Sivas’tan Adem Uzun’a tebrik

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.