Özbakır Çifti oylarını kullandı

Özbakır Çifti oylarını kullandı Özbakır çifti, seçimlerin hayırlı olmasını dilediler. Hüseyin Özbakır,eşi Deniz Özbakır ile birlikte Ankara’da Çankaya İlkokulu’na gelerek 1140 nolu sandıkta oylarını kullandılar. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya Belediye Başkanlığı, Belediye Meclisi ve Muhtarlık için oy kullanan Özbakır çifti, aynı zamanda sandık görevlilerine de kolaylık dilediler. Oy kullanma işlemi sonrası açıklamada bulunan Hüseyin...

Özbakır Çifti oylarını kullandı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özbakır Çifti oylarını kullandı

Özbakır çifti, seçimlerin hayırlı olmasını dilediler.

Hüseyin Özbakır,eşi Deniz Özbakır ile birlikte Ankara’da Çankaya İlkokulu’na gelerek 1140 nolu sandıkta oylarını kullandılar. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya Belediye Başkanlığı, Belediye Meclisi ve Muhtarlık için oy kullanan Özbakır çifti, aynı zamanda sandık görevlilerine de kolaylık dilediler.
Oy kullanma işlemi sonrası açıklamada bulunan Hüseyin Özbakır, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak, “Aile olarak görevimizi yaptık. Ülkemiz için milletimiz için hayırlı olsun. Sandığa gitmek bizlerin vatandaşlık görevidir. İnşallah güzel bir katılımla Dünya’ya bir kez daha demokrasi dersi vereceğiz. Seçimlerin şimdiden hem ülkemize hem de milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Özbakır Çifti oylarını kullandı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.