Öğrencilere acil durum teknikleri anlatıldı

Öğrencilere acil durum teknikleri anlatıldı ARDAHAN-BHA Ardahan Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Yangın ve Arama Kurtarma Kulübü, Göle ilçesinde bulunan Senemoğlu Köyü’nde bulunan Şehit İlyas Çapan Ortaokulu’nu ziyaret etti. Ziyaret kapsamında, kulüp üyeleri öğrencilerle bir araya gelerek arama ve kurtarma konularında bilgi ve deneyimlerini paylaştı. Öğrencilerle yapılan etkileşimli bir etkinlikte,...

Öğrencilere acil durum teknikleri anlatıldı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Öğrencilere acil durum teknikleri anlatıldı

ARDAHAN-BHA

Ardahan Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Yangın ve Arama Kurtarma Kulübü, Göle ilçesinde bulunan Senemoğlu Köyü’nde bulunan Şehit İlyas Çapan Ortaokulu’nu ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında, kulüp üyeleri öğrencilerle bir araya gelerek arama ve kurtarma konularında bilgi ve deneyimlerini paylaştı. Öğrencilerle yapılan etkileşimli bir etkinlikte, Yangın ve Arama Kurtarma Kulübü üyeleri çocuklara temel arama ve kurtarma teknikleri hakkında bilgi verdi. Acil durumlarda nasıl hareket etmeleri gerektiği, yangın ve afet durumlarında nasıl güvenli bir şekilde davranabilecekleri konularında öğrencilere pratik bilgiler aktarıldı.

Öğrencilere acil durum teknikleri anlatıldı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.