Yozgat seçime hazır

Yozgat seçime hazır YOZGAT – BHA Türkiye’de yarın gerçekleştirilecek 31 Mart 2024 yerel seçimleri dolayısıyla seçimlerin sağlıklı bir ortamda gerçekleştirilebilmesi dolayısıyla okullarda son hazırlıklar yapılıyor. Yarın 61 milyondan fazla seçmen, yaklaşık 208 bin sandıkta oy kullanacak. Bu çerçevede Yozgat’ta okul sınıflarında oy kullanacağı kabin bölümleri ve sandıkları, sandık başkanları tarafından kuruldu. Daha sonra ise sandık...

Yozgat seçime hazır

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yozgat seçime hazır

YOZGAT – BHA

Türkiye’de yarın gerçekleştirilecek 31 Mart 2024 yerel seçimleri dolayısıyla seçimlerin sağlıklı bir ortamda gerçekleştirilebilmesi dolayısıyla okullarda son hazırlıklar yapılıyor. Yarın 61 milyondan fazla seçmen, yaklaşık 208 bin sandıkta oy kullanacak.

Bu çerçevede Yozgat’ta okul sınıflarında oy kullanacağı kabin bölümleri ve sandıkları, sandık başkanları tarafından kuruldu. Daha sonra ise sandık başkanları, sınıflardaki sıraları düzenleyerek sandık kurulu ve gözlemciler için hazır hale getirildi. Sandık numaraları ise okul koridorlarına ve kapıların üzerine asıldı.

 

Yozgat seçime hazır

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.