Öğrencilerle akıl oyunları oynadı

Öğrencilerle akıl oyunları oynadı Vali Polat, daha sonra öğrencilerle bir araya gelerek, derslerine eşlik etti. Öğrencilere nasihatlerde bulunarak eğitimin ve kitap okumanın önemine vurgu yapan Vali Polat, öğrencilerden derslerine çok çalışmalarını isteyerek, kendilerine başarılar diledi. SINIFTA DERSE GİRDİ Namık Kemal İlkokulu’nda görev yapan öğretmenlerle de bir araya gelerek, ihtiyaç, istek ve önerilerini dinleyen Vali Ziya...

Öğrencilerle akıl oyunları oynadı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Öğrencilerle akıl oyunları oynadı

Vali Polat, daha sonra öğrencilerle bir araya gelerek, derslerine eşlik etti. Öğrencilere nasihatlerde bulunarak eğitimin ve kitap okumanın önemine vurgu yapan Vali Polat, öğrencilerden derslerine çok çalışmalarını isteyerek, kendilerine başarılar diledi.

Resim

SINIFTA DERSE GİRDİ

Namık Kemal İlkokulu’nda görev yapan öğretmenlerle de bir araya gelerek, ihtiyaç, istek ve önerilerini dinleyen Vali Ziya Polat, öğretmenlerden akademik eğitimin yanında öğrencileri yeteneklerine göre sosyal, kültürel ve sportif çalışmalara da yönlendirmelerini istedi, görevlerinde başarılar diledi.

Resim

AKIL VE ZEKA OYUNLARI SINIFI

Vali Polat, eğitimdeki vizyon projemiz olan KAFKAS Projesi kapsamında oluşturulan Akıl ve Zeka Oyunları Sınıfını da ziyaret etti. Sınıfta öğrencilerle bir araya gelen Vali Polat, öğrencilerin oyunlarına eşlik etti.

Resim

Vali Ziya Polat, İstiklal Marşı törenine de katılarak öğrencilerle birlikte İstiklal
Marşımızı okudu.

Öğrencilerle akıl oyunları oynadı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.