Başkan Demir, NOW’da Ardahan’ı tanıttı

Başkan Demir, NOW’da Ardahan’ı tanıttı ARDAHAN-BHA Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Türkiye’nin en çok izlenen sabah programı olan “İlker Karagöz ile Çalar Saat” programında Ardahan’ın tarihi ve turistik yerlerini anlatarak kentin turizm potansiyeline dikkat çekti. 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde yeniden Cumhuriyet Halk Partisinden Ardahan Belediye Başkan adayı olan Faruk Demir, seçim çalışmaları kapsamında davet...

Başkan Demir, NOW’da Ardahan’ı tanıttı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Demir, NOW’da Ardahan’ı tanıttı

ARDAHAN-BHA

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Türkiye’nin en çok izlenen sabah programı olan “İlker Karagöz ile Çalar Saat” programında Ardahan’ın tarihi ve turistik yerlerini anlatarak kentin turizm potansiyeline dikkat çekti.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde yeniden Cumhuriyet Halk Partisinden Ardahan Belediye Başkan adayı olan Faruk Demir, seçim çalışmaları kapsamında davet edildiği ulusal televizyon kanallarında 5 yıllık görev süresince yaptıklarını anlatırken, bir yandan da Ardahan’ın turizm potansiyeline dikkat çekerek yerli ve yabancı turistlere Ardahan’ı tanıtıyor. Ülke genelinde haber dalı kategorisinde en çok izlenen televizyon kanalı (FOX) NOW TV’de ekran karşısına geçen Ardahan Belediye başkanı Faruk Demir, en başarılı projelerinden biri olarak bilinen Kura Nehri Yaşam Vadisi alanını dünyaya tanıttı.

Başkan Demir, NOW’da Ardahan’ı tanıttı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.