Etem Erdem; işsizliğe son vermeyi vaat ediyor

Etem Erdem; işsizliğe son vermeyi vaat ediyor Etem Erdem, Banaz’a hizmet için yola çıktığını ve işsizlik sorununu çözmek için Organize Sanayi Bölgesi ve Sera Organize Sanayi Bölgesi’nin önemine değiniyor. Gençlerin Banaz’da rahatlıkla iş bulabileceğini söyleyen Erdem, 10 yıl önce vaat edilen ancak henüz gerçekleşmeyen Organize Sanayi Bölgesi için “10 yıldır adı var kendi yok, yol...

Etem Erdem; işsizliğe son vermeyi vaat ediyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Etem Erdem; işsizliğe son vermeyi vaat ediyor

Etem Erdem, Banaz’a hizmet için yola çıktığını ve işsizlik sorununu çözmek için Organize Sanayi Bölgesi ve Sera Organize Sanayi Bölgesi’nin önemine değiniyor. Gençlerin Banaz’da rahatlıkla iş bulabileceğini söyleyen Erdem, 10 yıl önce vaat edilen ancak henüz gerçekleşmeyen Organize Sanayi Bölgesi için “10 yıldır adı var kendi yok, yol üzerinde tabelası bile yok” diyerek seçimden sonra bölgenin alt yapısının hızlıca tamamlanacağını, iş verenlere ve iş arayanlara destek olacaklarını ifade ettiler.

Sera Organize Sanayi Bölgesi’nin de önemine değinen Etem Erdem, bu bölgeyi hızlandırarak yatırımcıları ilçeye çekeceğini söylüyor. Ayrıca istihdamı artırmak amacıyla İhtisas Sanayi Bölgesi Projesi’ni hayata geçireceklerini ve Banaz’daki işsizliğe son vereceklerini vaat ediyor.

Etem Erdem; işsizliğe son vermeyi vaat ediyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.