ARÜ’den dikkat çeken başarı

ARÜ’den dikkat çeken başarı ARDAHAN-BHA Nihat Delibalta Göle Meslek Yüksekokulu’nda görev yapan Doç. Dr. Yeliz Demir danışmanlığında 3 proje, Öğr. Gör. Sezai Demirdelen danışmanlığında 1 proje ve Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde görev yapan Doç. Dr. Nurcan Erbil danışmanlığında 2 proje desteklenmeye hak kazandı. Ardahan Üniversitesi’nin bu başarısı, üniversitenin akademik kadrosunun kalitesini ve öğrencilerin araştırma potansiyelini gözler önüne...

ARÜ’den dikkat çeken başarı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ARÜ’den dikkat çeken başarı

ARDAHAN-BHA

Nihat Delibalta Göle Meslek Yüksekokulu’nda görev yapan Doç. Dr. Yeliz Demir danışmanlığında 3 proje, Öğr. Gör. Sezai Demirdelen danışmanlığında 1 proje ve Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde görev yapan Doç. Dr. Nurcan Erbil danışmanlığında 2 proje desteklenmeye hak kazandı. Ardahan Üniversitesi’nin bu başarısı, üniversitenin akademik kadrosunun kalitesini ve öğrencilerin araştırma potansiyelini gözler önüne serdi.

Ardahan Üniversitesi, bu başarıyla sadece akademik dünyada değil, aynı zamanda endüstri ve kamu sektörlerinde de etkili bir rol oynamaya hazırlandığını gösteriyor.

ARÜ’den dikkat çeken başarı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.