Göktaş, Adana’da iş kadınları ile buluştu

Göktaş, Adana’da iş kadınları ile buluştu Kentte bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirten Bakan Göktaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını iletti. Adana’nın, güçlü ve çalışkan kadınların şehri olduğunu dile getiren Göktaş, “Çukurova’nın bereketli topraklarında, sanayisinden çıkan her üründe, sokaklarında koşan çocuklarında Adana’nın kadınlarının göz nuru, alın teri, emeği var. Biz, bu emeğin hak ettiği karşılığı Adana’da görmek...

Göktaş, Adana’da iş kadınları ile buluştu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Göktaş, Adana’da iş kadınları ile buluştu

Kentte bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirten Bakan Göktaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını iletti.

Adana’nın, güçlü ve çalışkan kadınların şehri olduğunu dile getiren Göktaş, “Çukurova’nın bereketli topraklarında, sanayisinden çıkan her üründe, sokaklarında koşan çocuklarında Adana’nın kadınlarının göz nuru, alın teri, emeği var. Biz, bu emeğin hak ettiği karşılığı Adana’da görmek istiyoruz. Kadınların, bu şehrin geleceği adına alınan kararlarda daha fazla söz hakkı olsun istiyoruz.” dedi.

Göktaş, kadınların iş gücüne katılım ve istihdam oranlarıyla ilgili bilgi vererek, “12. Kalkınma Planı’mızda 2028 yılı sonuna kadar kadının iş gücüne katılma oranını yüzde 40,1’e, kadın istihdam oranını ise yüzde 36,2’ye yükseltmeyi hedefliyoruz. Ayrıca finansman ve danışmanlık hizmetleriyle pek çok kadına kendi işini kurmasına, doğum ve evlenme yardımlarıyla destek olduk. Her türlü şiddete karşı aldığımız önleyici tedbirlerle kadını daha da güçlü kıldık.” dedi.

Göktaş, Adana’da iş kadınları ile buluştu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.