Cumhur İttifakı adayı Gökçe, Elmalı’da

Cumhurittifakı AK Parti Elmalı Belediye Başkan Adayı Ali Gökçe“Bizim gönlümüz çok geniş. Her zaman söylüyoruz. Elmalı için kim bir çivi çakmak istiyorsa, bir tuğla örmek istiyorsa bize katılsın, bizimle olsun AK Parti’ye katılsın. Biz hiçbir zaman kavga etmeyeceğiz, biz sevgi dili kullanacağız, herkesi kucaklayacağız. Bizim gönlümüz geniş” dedi. 31 Mart Yerel seçimleri için mahallelerde toplantılar...

Cumhur İttifakı adayı Gökçe, Elmalı’da

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurittifakı AK Parti Elmalı Belediye Başkan Adayı Ali Gökçe“Bizim gönlümüz çok geniş. Her zaman söylüyoruz. Elmalı için kim bir çivi çakmak istiyorsa, bir tuğla örmek istiyorsa bize katılsın, bizimle olsun AK Parti’ye katılsın. Biz hiçbir zaman kavga etmeyeceğiz, biz sevgi dili kullanacağız, herkesi kucaklayacağız. Bizim gönlümüz geniş” dedi.

31 Mart Yerel seçimleri için mahallelerde toplantılar yapıyoruz. Elmalı ya hizmet etmek isteyen herkesi AK Parti çatısı altına davet eden Gökçe “Bizim gönlümüz çok geniş. Her zaman söylüyoruz. Elmalı için kim bir çivi çakmak istiyorsa, bir tuğla örmek istiyorsa bize katılsın, bizimle olsun AK Parti’ye katılsın” dedi.
Kavga dilinden uzak olacaklarını söyleyen Gökçe “Biz hiçbir zaman kavga etmeyeceğiz, bizim kavga ile işimiz olmaz. Biz sevgi dili kullanacağız, herkesi kucaklayacağız. Bizim gönlümüz geniş. Bizim kapımız iş yapmak, çalışmak isteyen herkese açık. Bize güvenmenizi, AK Parti’ye güvenmenizi istiyorum. Önümüzde ki 5 yıl Elmalı’nın sıçrama yapabilmesi için, şaha kalkması için sizlerden destek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Bir 8 kişi ve kalabalık görseli olabilir

Bir 6 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 6 kişi görseli olabilir

Bir 6 kişi görseli olabilir

Cumhur İttifakı adayı Gökçe, Elmalı’da

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.