Emrullah Guguk: Projelerimizle Bulancak daha değer kazanacak

Emrullah Guguk: Projelerimizle Bulancak daha değer kazanacak Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen aday ve proje tanıtım toplantısında Bulancak’la ilgili yeni dönem projelerini de açıklayan AK Parti Bulancak Belediye Başkan Adayı Emrullah Guguk, bir taraftan seçim çalışmalarını ve ziyaretlerini sürdürürken bir taraftan da projelerinin detayları hakkında bilgi veriyor. AK Parti Belediyeciliğinin en güzel ve en verimli sonuçlarının Bulancak’ta...

Emrullah Guguk: Projelerimizle Bulancak daha değer kazanacak

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Emrullah Guguk: Projelerimizle Bulancak daha değer kazanacak

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen aday ve proje tanıtım toplantısında Bulancak’la ilgili yeni dönem projelerini de açıklayan AK Parti Bulancak Belediye Başkan Adayı Emrullah Guguk, bir taraftan seçim çalışmalarını ve ziyaretlerini sürdürürken bir taraftan da projelerinin detayları hakkında bilgi veriyor.

AK Parti Belediyeciliğinin en güzel ve en verimli sonuçlarının Bulancak’ta yaşandığına dikkat çeken Başkan Adayı Guguk; “Güzel ilçemiz Bulancak son yirmi yıldır AK Parti Belediyeciliği ile yoluna devam etmekte ve Gerçek Belediyecilik anlayışını en üst düzeyde hissetmektedir.

İşte gerek Kadir Aydın başkanımız gerekse halen görevi başında olan mevcut Bulancak Belediye Başkanımız Recep Yakar dönemlerine baktığımızda bunu çok net bir şekilde görebiliyoruz.

Her iki başkanımız döneminde Bulancak’ın tüm alt yapı sorunları çözülmüş, son olarak ilçenin yüzde yüzünde doğalgaz alt yapısı dahi tamamlanmıştır.

Emrullah Guguk: Projelerimizle Bulancak daha değer kazanacak

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.