Burdur Jandarma iftarda buluştu

Burdur Jandarma iftarda buluştu İftar öncesi Hacılar Jandarma Karakoluna ziyarette bulunan Vali Türker, birimleri ziyareti sonrasında ziyaret defterini imzaladı. İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mustafa Güder’den Hacılar Karakolu sorumluluk bölgesindeki çalışmalar hakkında kapsamlı bilgi alan Vali Türker, Jandarma personeliyle iftar sofrasında bir araya geldi. İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik’in de katıldığı iftarda, İftar sofrasının bereket...

Burdur Jandarma iftarda buluştu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Burdur Jandarma iftarda buluştu

İftar öncesi Hacılar Jandarma Karakoluna ziyarette bulunan Vali Türker, birimleri ziyareti sonrasında ziyaret defterini imzaladı.
İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mustafa Güder’den Hacılar Karakolu sorumluluk bölgesindeki çalışmalar hakkında kapsamlı bilgi alan Vali Türker, Jandarma personeliyle iftar sofrasında bir araya geldi.
İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik’in de katıldığı iftarda, İftar sofrasının bereket ve esenliğini paylaştığı, vatandaşın huzuru, can ve mal güvenliğinin sağlanması noktasında kesintisiz ve zorlu görevi yerine getiren Jandarma personeline teşekkür eden Vali Türker, hayırlı ramazanlar ve görevlerinde başarılar diledi.
Bir 18 kişi görseli olabilir
Burdur Jandarma iftarda buluştu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.