Avaslar 100. yıl Ortaokulu törenle açıldı

Avaslar 100. yıl Ortaokulu törenle açıldı Alanya Belediyesi tarafından Avsallar Mahallesi’nde yaptırılan ve bu bölgedeki ikili eğitimi sonlandıran 24 derslik ve 4 anasınıfından oluşan Avsallar 100. Yıl Ortaokulunun açılışı bugün gerçekleştirildi. Açılışa Vali Hulusi Şahin, Önceki Dönem Dışişleri Bakanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel,...

Avaslar 100. yıl Ortaokulu törenle açıldı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avaslar 100. yıl Ortaokulu törenle açıldı

Alanya Belediyesi tarafından Avsallar Mahallesi’nde yaptırılan ve bu bölgedeki ikili eğitimi sonlandıran 24 derslik ve 4 anasınıfından oluşan Avsallar 100. Yıl Ortaokulunun açılışı bugün gerçekleştirildi. Açılışa Vali Hulusi Şahin, Önceki Dönem Dışişleri Bakanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, AK Parti MKYK Üyesi Kuddusi Müftüoğlu, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Karabacak, Antalya Ak Parti İl Başkanı Ali Çetin, Kurum Müdürleri, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Oda Başkanları, Öğrenciler, veliler ve öğretmenler katıldı.
Bir bir veya daha fazla kişi ve yazı görseli olabilir
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan açılış töreninde mehter ve halk oyunları gösterisi sunuldu. İl Milli Eğitim Müdürü Vekili Mehmet Karabacak programın açılış konuşması yaparak ‘’ 24 derslikli okulun yapımı için Valimiz ve Alanya Belediye Başkanımıza kurumum adına şükranlarımı sunuyorum. ’dedi. Daha sonra söz alarak katılımcılara konuşan Başkan Yücel ise konuşmasında ‘’ Kentimizde ikili eğitimi sonlandırmak için büyük bir çaba sarf ettik. Hayırseverlerin de yardımıyla 10 okulumuzu yaptırarak Milli Eğitime devrettik. Bugün de Avsallar 100. Yıl Ortaokulu açılışını gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Bu okulumuzu inşa ederek Halıcı Orhan İlk ve Ortaokulu’nda okuyan öğrencilerimizi ikili eğitimden kurtardık. Onların daha iyi şartlarda eğitim almasına vesile olduk. Bizim için en büyük hizmet, en büyük gurur budur. ‘’ dedi.
Bir 14 kişi ve yazı görseli olabilir
Alanya hayırsever başkentidir diyen Önceki Dönem Dışişleri Bakanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu konuşmasında ‘’ Bugün çok anlamlı bir açılış töreninde sizlerle olmaktan gurur ve mutluluk duyuyorum. Alanya’mızın çok ünvanı var Selçuklu başkenti, turizm başkenti, tarım başkenti, spor başkenti gibi ama Alanya aynı zamanda hayırsever başkentidir. Alanya’da okullarımızın yüzde 60 civarı hayırrseverler tarafından yapılmıştır. Allah onlardan razı olsun bu okul da Alanya Belediyemiz tarafından Adem Başkan’ın gayretleri ile yapıldı. Alanya eğitim konusunda şanslı çünkü Alanya’da her türlü okul var. İki tane üniversitemiz var. İnşallah bu okullarda çocuklarımız en kaliteli eğitimi alacak. Emeği geçen herkese teşekkür ederim’’ dedi.
Bir 1 kişi ve yazı görseli olabilir
Programda katılımcılara seslenen Antalya Valisi Hulusi Şahin ise ‘’ Cennet vatanımızın cennet bir köşesinde böyle güzel bir eğitim yuvasının açılışında bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Antalya’da yapılan toplam eğitim yatırımlarında hayırsever oranı yüzde 44 ve Alanya’da yüzde 62. Yani devlet bir yapıyorsa Antalya halkı da bir eklemiş. Alanya’da da devlet bir yapıyorsa hayırseverlerimiz iki yapıyor. Burada sayın belediye başkanımız burada arsayı bulmuş binayı yapmış içini de yapmış ve ikili eğitime son veriyor. Alanya sadece deniziyle kumuyla değil, katma değer ile Alanyalı hiç bir zaman yük olmamış yük almıştır. En fazla tarımsal üretim ve ihracat tapan, en fazla mavi bayraklı plajları olan, en fazla yatak kapasitesi ve ormanları olan şehir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, Nice eğitim yatırımlarında ve nice güzel günlerde buluşmak ümidiyle. ‘’ dedi. Konuşmaların ardından Vali Hulusi Şahin tarafından Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür plaketi verildi.
Bir 4 kişi ve yazı görseli olabilir
Programda, Vali Şahin ve protokolün katılımıyla dualar edilerek ve kurdele kesimi yapılmasıyla okulun açılışı gerçekleştirildi. Açılışın ardından Vali Şahin ve katılımcılar okulu gezerek öğrencilerle bir araya geldiler.
Bir 17 kişi ve yazı görseli olabilir
Avaslar 100. yıl Ortaokulu törenle açıldı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.