87 mahallemizi de kalkındıracağız

87 mahallemizi de kalkındıracağız Aydın Saral/BHA-Trabzon Türkiye Yüzyılı’nın Ortahisar hedeflerini gerçekleştirmek için bütün gayretini ortaya koyacağına dikkati çeken Aydın,* “İnsana, şehrimize ve çevreye yatırım yapacağız. Ailelerimiz, çocuklarımız, kadınlarımız, gençlerimiz, emeklilerimiz ve esnafımız için sosyal belediyeciliği önemseyerek çalışacağız. Ortahisar’ın 87 mahallesini kalkındırarak, Türkiye Yüzyılı’na Ortahisar’dan güçlü bir destek vereceğiz. Ortahisar’ın tamamında kaldırımlar, yollar, sosyal tesisler dezavantajlı...

87 mahallemizi de kalkındıracağız

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

87 mahallemizi de kalkındıracağız

Aydın Saral/BHA-Trabzon

Türkiye Yüzyılı’nın Ortahisar hedeflerini gerçekleştirmek için bütün gayretini ortaya koyacağına dikkati çeken Aydın,* “İnsana, şehrimize ve çevreye yatırım yapacağız. Ailelerimiz, çocuklarımız, kadınlarımız, gençlerimiz, emeklilerimiz ve esnafımız için sosyal belediyeciliği önemseyerek çalışacağız. Ortahisar’ın 87 mahallesini kalkındırarak, Türkiye Yüzyılı’na Ortahisar’dan güçlü bir destek vereceğiz. Ortahisar’ın tamamında kaldırımlar, yollar, sosyal tesisler dezavantajlı bireylerin kullanımına uygun hale getirilecek. Herkesin daha rahat erişebileceği bir ilçe hayal ediyoruz. Bir miras değil, emanet olarak gördüğümüz Şehrimizi herkesin görmek istediği, yaşamak istediği bir ilçe haline dönüştürmeye geliyoruz. Bunu da Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Metin Genç Başkanımız ile birlikte yapacağız.” dedi.

“VATANDAŞ BİZE MUAZZAM DESTEK VERİYOR”

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, Ortahisar’ı karış karış gezdiğini dile getirerek,* “Mahallelerimizde karşılaştığımız bu muazzam destek bizi son derece memnun ediyor. Halkımızın bize olan güveni ve desteği, aynı zamanda bizim için büyük bir sorumluluk anlamına da geliyor. Vatandaşlarımızın bizi coşkulu bir şekilde karşılaması, bizim için ayrı bir motivasyon kaynağı. İnşallah birlikte, Ortahisar’ı daha da ileriye taşıyacak projelerimizi hayata geçireceğiz. Hizmetlerimizi, projelerimizi esnaflarımız ve vatandaşlarımızla paylaşıyor, taleplerini dinliyor, hasbihal ediyor, hal hatır soruyoruz. Ziyaretlerimizde vatandaşlarımız her zaman olduğu gibi bizleri yine sıcak ve samimi karşılıyor. Şehrimizin gelişiminde en önemli aktörlerden biri olan ve ekonomimizin bel kemiğini oluşturan esnaflarımıza da özellikle teşekkür ediyorum. Bütün vatandaşlarımıza da bize gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum.” *değerlendirmelerinde bulundu.

 

87 mahallemizi de kalkındıracağız

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.