Şalpazarı’nda Selvitop’a ilgi

Mustafa ÖZCAN/BHA-TRABZON Büyük Birlik Partisi (BBP) Şalpazarı Belediye Başkan adayı Necati Selvitop çalışmalarına devam ediyor. Şalpazarı İlçe genelindeki vatandaşların her gittiği saha çalışmalarında ilgisi ile karşılaşan Selvitop ziyaretlerini sürdürüyor.   Selvitop İlçenin  30 Mahallesini 2 Defa Ziyaret Etti; Şalpazarı BBP Belediye Başkan adayı Necati Selvitop İlçeye bağlı 30 mahalleyi 2 tur ziyaret ederek onlara projelerini anlatarak destek...

Şalpazarı’nda Selvitop’a ilgi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mustafa ÖZCAN/BHA-TRABZON

Büyük Birlik Partisi (BBP) Şalpazarı Belediye Başkan adayı Necati Selvitop çalışmalarına devam ediyor. Şalpazarı İlçe genelindeki vatandaşların her gittiği saha çalışmalarında ilgisi ile karşılaşan Selvitop ziyaretlerini sürdürüyor.

 

Selvitop İlçenin  30 Mahallesini 2 Defa Ziyaret Etti; Şalpazarı BBP Belediye Başkan adayı Necati Selvitop İlçeye bağlı 30 mahalleyi 2 tur ziyaret ederek onlara projelerini anlatarak destek istedi. Son bir aydır her çarşamba günleri İlçe meydanında halka seslenerek proje tanıtımında bulunuyor. Şalpazarı İlçesinde hasta, yaşlı, cenaze, düğün dernek, asker gecesi gibi her türlü etkinliklerde görünerek İlçe sakinlerinden kendisine destek istiyor.

Selvitop, “Doğup büyüdüğümüz yer şehit babamızın kabrinin bulunduğu Köyüme İlçeme hizmet etmek için bu yola çıktım ben ve ekibim inanarak bu başarı ipini göğüsleyerek İlçemize hizmet etmek istiyoruz” dedi.

Şalpazarı’nda Selvitop’a ilgi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.