Özbakır Çifti Çanakkale Kahramanlarını andı

Özbakır Çifti Çanakkale Kahramanlarını andı Özbakır Çifti mesajlarında şu ifadelere yer verdiler ; “Milletimizin,bağımsızlığı,özgürlüğü ve yurdunu korumak için verdiği mücadele,onun büyüklüğünün ve yurtsever kimliğinin bir yansımasıdır.Milletimiz,tarih boyunca onuruyla yaşamış,canı pahasına da olsa ilke ve değerlerinden hiçbir şekilde taviz vermemiştir. Türk milletinin kuşaktan kuşağa aktarılan bu kararlılığı, atalarımızın yüzyıllardır yurt bildiği Anadolu’da tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin...

Özbakır Çifti Çanakkale Kahramanlarını andı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özbakır Çifti Çanakkale Kahramanlarını andı

Özbakır Çifti mesajlarında şu ifadelere yer verdiler ;

“Milletimizin,bağımsızlığı,özgürlüğü ve yurdunu korumak için verdiği mücadele,onun büyüklüğünün ve yurtsever kimliğinin bir yansımasıdır.Milletimiz,tarih boyunca onuruyla yaşamış,canı pahasına da olsa ilke ve değerlerinden hiçbir şekilde taviz vermemiştir.
Türk milletinin kuşaktan kuşağa aktarılan bu kararlılığı, atalarımızın yüzyıllardır yurt bildiği Anadolu’da tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasının yolunu açmıştır. Bu güzel topraklar, bizlere vatanı için seve seve canını ortaya koyan şehitlerimizin ve gazilerimizin mirasıdır.18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferinin 109. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere,ebediyete intikal eden kahramanlarımızı ve vatanını canından aziz bilen tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz”

Özbakır Çifti Çanakkale Kahramanlarını andı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.