Vekil İncesu; “Rekorlara imza atacağız”

Vekil İncesu; “Rekorlara imza atacağız” ARDAHAN-BHA CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Isparta mitinginde halka hitaben yaptığı konuşmada, “Bir tarafta birbirine benzeyen bir ittifak var. Hakaret eden, tehdit eden, depremzedelere bile şantaj yapan, her geçen gün birbirine benzeyen ve Türkiye’de umudu müjdelemek, güzellikleri örgütlemek yerine, korkuyu örgütleyen bir ittifak var. Maalesef gitgide birbirlerine benziyor, gitgide sertleşiyorlar....

Vekil İncesu; “Rekorlara imza atacağız”

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vekil İncesu; “Rekorlara imza atacağız”

ARDAHAN-BHA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Isparta mitinginde halka hitaben yaptığı konuşmada, “Bir tarafta birbirine benzeyen bir ittifak var. Hakaret eden, tehdit eden, depremzedelere bile şantaj yapan, her geçen gün birbirine benzeyen ve Türkiye’de umudu müjdelemek, güzellikleri örgütlemek yerine, korkuyu örgütleyen bir ittifak var. Maalesef gitgide birbirlerine benziyor, gitgide sertleşiyorlar. Ama bir yandan da işçinin, çiftçinin, memurun, emekçinin emeklinin gönlündeki yerini tamamen kaybetmiş durumdalar” diyerek Cumhur İttifakını eleştirdi.

REKORLARA İMZA ATACAĞIZ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in mitinglerine katılan Vekil İncesu, konuyla ilgili sosyal medya hesabından ise şu paylaşımı yaptı, “Bugün; Genel Başkanımız Özgür Özel ile birlikte, Eskişehir, Isparta ve Burdur’da yurttaşlarımızla birlikteydik. Müthiş kalabalıklarla alanları dolduran tüm herkese teşekkür ediyorum. Güçlü kadrolarımız ve Belediye Başkan Adaylarımıza herkesin güveni tam. Yurttaşlarımızın Türkiye İttifakı’na olan inancı bizi her geçen gün daha da çok umutlandırıyor. Rekorlara imza atacağız.”

Vekil İncesu; “Rekorlara imza atacağız”

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.