KKTC 16.Tepebaşı Lale Festivali açılışı gerçekleştirildi

KKTC 16.Tepebaşı Lale Festivali açılışı gerçekleştirildi KKTC Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamaya göre, Tepebaşı Köy Meydanı’nda yer alan açılış töreninde konuşan KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Tepebaşı’nda tarih, doğal güzellikler ve kültürün bir arada olduğunu belirterek, çevreyi koruyup ve gelecek nesillere aktarmanın önemine dikkat çekti. Doğal güzellikleri barındıran Tepebaşı ve civar köylerinin bu güzelliklerinin korunması gerektiğini anlatan KKTC...

KKTC 16.Tepebaşı Lale Festivali açılışı gerçekleştirildi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KKTC 16.Tepebaşı Lale Festivali açılışı gerçekleştirildi

KKTC Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamaya göre, Tepebaşı Köy Meydanı’nda yer alan açılış töreninde konuşan KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Tepebaşı’nda tarih, doğal güzellikler ve kültürün bir arada olduğunu belirterek, çevreyi koruyup ve gelecek nesillere aktarmanın önemine dikkat çekti.

Doğal güzellikleri barındıran Tepebaşı ve civar köylerinin bu güzelliklerinin korunması gerektiğini anlatan KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, yapılaşmanın ilgili kurumlar ile koordineli bir şekilde yasal mevzuatlara uygun olarak sürdürülmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Kıbrıs Türkü’nün; kendi kimliği, yaşam biçimi, örf, adet gelenek ve vatan sevgisiyle var olduğunu vurgulayan KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, “Doğamıza, kültürümüze ve devletimize sahip çıkmalıyız” dedi.

Birçok güzelliği barından ender bir ülkede yaşanıldığına işaret eden Cumhurbaşkanı Tatar, Lale çiçeğine sahip çıkarken, toprağa, bitkilere ve doğaya da sahip çıkılması gerektiğine dikkat çekti.

KKTC 16.Tepebaşı Lale Festivali açılışı gerçekleştirildi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.