Ordu MÜSİAD üyelerinden Yavuz Selim kırana ziyaret

Ordu MÜSİAD üyelerinden Yavuz Selim kırana ziyaret ORDU-BHA Ordu MÜSİAD yönetimi yapılan ziyaret hakkında şu açıklamalarda bulundular ;”Bakan Yardımcısı kıymetli hemşehrimiz Sn. Yavuz Selim Kıran Bakanımıza Ordu Müsiad Şb.olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Devlet adamlığı ve gayretli çalışmalarıyla gururumuz olan kıymetli bakanımıza Yeni görevinde başarılardileriz.Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcımız kıymetli hemşehrimiz Sn. Yavuz Selim...

Ordu MÜSİAD üyelerinden Yavuz Selim kırana ziyaret

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ordu MÜSİAD üyelerinden Yavuz Selim kırana ziyaret

ORDU-BHA

Ordu MÜSİAD yönetimi yapılan ziyaret hakkında şu açıklamalarda bulundular ;”Bakan Yardımcısı kıymetli hemşehrimiz Sn. Yavuz Selim Kıran Bakanımıza Ordu Müsiad Şb.olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

Devlet adamlığı ve gayretli çalışmalarıyla gururumuz olan kıymetli bakanımıza Yeni görevinde başarılardileriz.Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcımız kıymetli hemşehrimiz Sn. Yavuz Selim Kıran Bakanımıza Ordu Müsiad Şb.olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.Devlet adamlığı ve gayretli çalışmalarıyla gururumuz olan kıymetli bakanımıza yeni görevinde başarılar dileriz”.

Ordu MÜSİAD üyelerinden Yavuz Selim kırana ziyaret

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.