Sosyal Medya Dünyası Google Haritalar’a geliyor

Sosyal Medya Dünyası Google Haritalar’a geliyor Yapılacak güncellemeyle birlikte, kullanıcılar artık profillerine sosyal medya hesaplarını ekleyebilecek. Bu özellik, özellikle küçük işletmeler için oldukça faydalı olacak ve ekstra bir ücret talep etmeyecek. Güncelleme ile birlikte işletmelerin sosyal medya hesapları, yorumlar ve puanlamalarla birlikte Google Haritalar üzerinde yer alacak, böylece kullanıcılar daha adil bir fikir edinebilecek. Güncelleme...

Sosyal Medya Dünyası Google Haritalar’a geliyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sosyal Medya Dünyası Google Haritalar’a geliyor

Yapılacak güncellemeyle birlikte, kullanıcılar artık profillerine sosyal medya hesaplarını ekleyebilecek. Bu özellik, özellikle küçük işletmeler için oldukça faydalı olacak ve ekstra bir ücret talep etmeyecek.

Güncelleme ile birlikte işletmelerin sosyal medya hesapları, yorumlar ve puanlamalarla birlikte Google Haritalar üzerinde yer alacak, böylece kullanıcılar daha adil bir fikir edinebilecek. Güncelleme ayrıca Google’ın aramalar bölümünde de aktif olacak ve işletmelerin sosyal medya hesapları daha fazla görünür hale gelecek. Şu an için özellik sınırlı bir bölgede aktif olsa da, ilerleyen zamanlarda dünya geneline yayılması bekleniyor.

Sosyal Medya Dünyası Google Haritalar'A Geliyor

Sosyal Medya Dünyası Google Haritalar’a geliyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.