Amasya’da kader mahkumları topluma kazandırılıyor

Amasya’da kader mahkumları topluma kazandırılıyor Betül Yılmaz/Amasya-BHA Paylaşmadaki huzur projesi kapsamında; Denetimli Serbestlik yükümlülerinin Kızılay’ın yardım dağıtma çalışmalarına katılma, huzurevi, hastane, Şehit ve Gazi Derneklerini ziyaret vb. sosyal faaliyetlere dahil edilerek, yükümlerin merhamet, empati, milli ve manevi duygularının geliştirilerek paylaşmadaki huzuru yaşamaları, suçtan uzak kalmaları ve topluma kazandırılmaları amaçlanmaktadır. Paylaşmadaki Huzur projesi kapsamında; Amasya Denetimli...

Amasya’da kader mahkumları topluma kazandırılıyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amasya’da kader mahkumları topluma kazandırılıyor

Betül Yılmaz/Amasya-BHA

Paylaşmadaki huzur projesi kapsamında; Denetimli Serbestlik yükümlülerinin Kızılay’ın yardım dağıtma çalışmalarına katılma, huzurevi, hastane, Şehit ve Gazi Derneklerini ziyaret vb. sosyal faaliyetlere dahil edilerek, yükümlerin merhamet, empati, milli ve manevi duygularının geliştirilerek paylaşmadaki huzuru yaşamaları, suçtan uzak kalmaları ve topluma kazandırılmaları amaçlanmaktadır.

Paylaşmadaki Huzur projesi kapsamında; Amasya Denetimli Serbestlik Müdürlüğünde Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Kocaman, Cumhuriyet Savcısı Naci Sayiner, Denetimli Serbestlik Müdürü Bekir Türkmen, Amasya Muharip Gaziler Dernek Başkanı Ahmet Ünverdi, Kızılay İl Başkanı Mahmut Albayrak, gaziler ve yükümlülerin katılımı ile “ Gazilerimiz yükümlülerle buluşuyor “ programı gerçekleştirildi.

Programda, Amasya Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Kocaman, Amasya Muharip Gaziler Dernek Başkanı Ahmet Ünverdi, Kızılay İl Başkanı Mahmut Albayrak tarafından yapılan konuşmalarda, gaziler ile bir arada olmaktan ve böyle bir program yapıldığı için memnuniyetlerini ifade ettiler. Yükümlüler ile gaziler söyleşi yaparak Gaziler yükümlülerin soruları cevaplandı.

Gaziler güzel bir program vesilesiyle hatırlandıkları için teşekkür ettiler. Kızılay İl Başkanlığı tarafından temin edilen hediyeler gazilere takdim edilerek, program sonlandırıldı.

Amasya’da kader mahkumları topluma kazandırılıyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.