Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Bursa’da temel atma törenine katıldı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Bursa’da temel atma törenine katıldı Mine Köseler/Bursa-BHA Bakan Osman Aşkın Bak’ın katılımıyla Atatürk Spor Salonu ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu temel atma töreni Gaziakdemir Mahallesi’nde düzenlendi. Temel atma törenine Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan,...

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Bursa’da temel atma törenine katıldı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Bursa’da temel atma törenine katıldı

Mine Köseler/Bursa-BHA

Bakan Osman Aşkın Bak’ın katılımıyla Atatürk Spor Salonu ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu temel atma töreni Gaziakdemir Mahallesi’nde düzenlendi.

Temel atma törenine Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar katıldı.

Lafla peynir gemisi yürümez

Bursa’nın spor kenti olduğuna değinen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, “Bursa bir spor kenti. Biz iş yaparız, lafla peynir gemisi yürümez, eser üretiriz. Türkiye’nin dört bir yanında eserlerimiz var. Bursa’ya da çok eserler kazandırdık. Bunları gençler için yapmaya devam ediyoruz, edeceğiz de. Ülkemiz bir spor devrimi yaşıyor. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde son yıllarda spor adına katıklarımız ortadadır. Eskiyen tesisleri de yeniliyoruz. Bursa adına başkanımıza teşekkür ediyorum. Bizlere düşen görev neyse yanınızdayız. 100 değil 200 değil ne lazımsa veriyoruz sen yeter ki eser getir biz her daim yanınızdayız, işte belediyecilik bu biz yerel yönetimlerle çok güzel işler yapmaya devam ediyoruz. Çocuklarımız spor vasıtasıyla alkolden uyuşturucudan uzak tutuldu. Buradan ailelere sesleniyorum çocuklarınıza spor alışkanlığını aşılayın antrenörlerimiz ve ekibimiz ile biz her daim hazırız. Başkan sen çalışmaya devam et biz sizin hizmetinizdeyiz belediye başkanlarıma sesleniyorum eserler ile gelin biz sizle beraberiz, 5 yıl daha devam diyoruz. Onlar konuşur Ak Parti yapar, Alinur Başkan çalışmaya devam edecek, AK Belediyecilik diyoruz” ifadelerini kullandı.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Bursa’da temel atma törenine katıldı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.