Boğazlıyan Kaymakamı Ali Serttaş’tan kurum ziyareti

Boğazlıyan Kaymakamı Ali Serttaş’tan kurum ziyareti İlk ziyaret emniyete; İlk olarak İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret eden Kaymakam Serttaş, Müdür Vekili Mustafa Sezer’den genel güvenlik ve asayiş konuları hakkında bilgiler aldı. Görevli personele işlerinde kolaylık ve başarı dileyen Serttaş daha sonra İlçe Jandarma Komutanı ziyaret etti. Teğmen Ümit Kandemir’den genel güvenlik ve asayiş konuları hakkında bilgiler...

Boğazlıyan Kaymakamı Ali Serttaş’tan kurum ziyareti

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Boğazlıyan Kaymakamı Ali Serttaş’tan kurum ziyareti

İlk ziyaret emniyete; İlk olarak İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret eden Kaymakam Serttaş, Müdür Vekili Mustafa Sezer’den genel güvenlik ve asayiş konuları hakkında bilgiler aldı. Görevli personele işlerinde kolaylık ve başarı dileyen Serttaş daha sonra İlçe Jandarma Komutanı ziyaret etti.

Teğmen Ümit Kandemir’den genel güvenlik ve asayiş konuları hakkında bilgiler alan Boğazlıyan Kaymakamı Ali Serttaş, görevli personele işlerinde kolaylık ve başarılar diledikten sonra Boğazlıyan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı’na hareket etti.

Vakıf Müdürü Turan Kaya’dan kurum çalışmaları hakkında bilgi alıp çalışan personelle sohbet eden Serttaş’ın son durağı Boğazlıyan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü oldu.

Sosyal Hizmet Merkezi Müdür V. Sevda Şahin’den kurum çalışmaları hakkında bilgi alıp çalışan personelle sohbet edip kolaylık ve başarılar dileyen Kaymakam Serttaş, ziyaretlerinin ardından kurum amirleri ve tüm personellerine yürüttükleri görevlerinde başarılar diledi.

Muhabir: Hakan Demirbaş

Boğazlıyan Kaymakamı Ali Serttaş’tan kurum ziyareti

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.