Unai Emery, 5’inci Avrupa kupasının peşinde

Unai Emery, 5’inci Avrupa kupasının peşinde Spor – BHA 52 yaşındaki Fransız teknik adam, 3 kez Sevilla ve 1 kez Villarreal’le olmak üzere 4 kez UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşadı. Bu alanda rekorun sahibi olan Emery, Aston Villa ile Konferans Ligi’ni kazanıp Avrupa koleksiyonuna yeni bir parça ekleme hedefinde. UEFA Konferans Ligi’nde bulunduğu gruptan 13...

Unai Emery, 5’inci Avrupa kupasının peşinde

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Unai Emery, 5’inci Avrupa kupasının peşinde

Spor – BHA

52 yaşındaki Fransız teknik adam, 3 kez Sevilla ve 1 kez Villarreal’le olmak üzere 4 kez UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşadı. Bu alanda rekorun sahibi olan Emery, Aston Villa ile Konferans Ligi’ni kazanıp Avrupa koleksiyonuna yeni bir parça ekleme hedefinde.

UEFA Konferans Ligi’nde bulunduğu gruptan 13 puanla çıkan Aston Villa, bu sene Avrupa’da yalnızca 1 mağlubiyet aldı. Fransız teknik adam yönetiminde son zamanların en iyi dönemini geçiren Birmingham ekibi, 1982 yılında kazandığı Şampiyonlar Ligi kupasından sonra bir Avrupa kupasını daha müzesine koymak istiyor.

Villa Park’ta kritik maç

Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında Ajax ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Aston Villa, TSİ 23.00’da Hollanda ekibini konuk edecek. Villa Park’ta oynanacak mücadele, çeyrek finale yükselen takımı belirleyecek.

Unai Emery, 5’inci Avrupa kupasının peşinde

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.