Müftü Durmuş’tan Gazze hassasiyeti

Müftü Durmuş’tan Gazze hassasiyeti Batman İl Müftülüğüne, atanan Ahmet Durmuş kendisine gönderilecek çiçek ve hediyeler yerine Filistin’e bağış yapılmasını isteyerek örnek teşkil eden davranış sergiledi. İl müftülüğü sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda; Batman İl Müftüsü Ahmet Durmuş; “Kıymetli kardeşlerim, değerli dostlar; Batman İl Müftüsü olarak göreve başlamama gösterdiğiniz ilgi ve alakaya teşekkür eder; tebrik için...

Müftü Durmuş’tan Gazze hassasiyeti

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Müftü Durmuş’tan Gazze hassasiyeti

Batman İl Müftülüğüne, atanan Ahmet Durmuş kendisine gönderilecek çiçek ve hediyeler yerine Filistin’e bağış yapılmasını isteyerek örnek teşkil eden davranış sergiledi.

İl müftülüğü sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda; Batman İl Müftüsü Ahmet Durmuş; “Kıymetli kardeşlerim, değerli dostlar; Batman İl Müftüsü olarak göreve başlamama gösterdiğiniz ilgi ve alakaya teşekkür eder; tebrik için çiçek gönderilmemesi, bunun yerine Filistin ve Gazze’de savaştan etkilenen kardeşlerimize bağışta bulunulmasını istirham eder; Selam ve muhabbetlerimi sunarım” ifadelerini kullandı.

Müftü Durmuş’tan Gazze hassasiyeti

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.