Bakandan Mustafa Aysel’e tam destek

Bakandan Mustafa Aysel’e tam destek Bakan Özhaseki’yle görüşme gerçekleştiren Cumhur İttifakı Ak Parti Belediye Başkan Adayı, Mustafa Aysel Burhaniye’ye kazandıracakları projeleri hakkında oldukça verimli bir görüşme gerçekleştirdiğini ifade etti. Sözlerine şu şekilde devam eden Aysel; “Yaptığımız görüşmeler neticesinde Sayın Bakanımızdan bizim için çok önemli olan Burhaniye’de kentsel dönüşüm projemize ve Burhaniye Ticaret Odası Sanayi Sitesi...

Bakandan Mustafa Aysel’e tam destek

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bakandan Mustafa Aysel’e tam destek

Bakan Özhaseki’yle görüşme gerçekleştiren Cumhur İttifakı Ak Parti Belediye Başkan Adayı, Mustafa Aysel Burhaniye’ye kazandıracakları projeleri hakkında oldukça verimli bir görüşme gerçekleştirdiğini ifade etti.

Sözlerine şu şekilde devam eden Aysel; “Yaptığımız görüşmeler neticesinde Sayın Bakanımızdan bizim için çok önemli olan Burhaniye’de kentsel dönüşüm projemize ve Burhaniye Ticaret Odası Sanayi Sitesi projemize tam destek sözü aldık.

Bu neticede; T.C. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından ilçemize uzman ekip gelerek, mahalle ve ada bazında incelemeler yapılarak kentsel dönüşüm projeleri üretilecek.

Bunun yanında, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanlığımız tarafından onaylanan, üzerinde çok zaman ve emek harcadığımız Burhaniye Ticaret Odası Sanayi Sitesi projemize Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından tam destek sözümüzü aldık. Esnaf, sanatkar ve sanayicilerimizin büyük iş yeri ihtiyacını karşılayacağımız bu proje ile istihdam oluşturup, ilçemiz ve ülkemiz ekonomisine katkı sağlayacağız.” Burhaniye’ye verdiği destekler ve yakın ilgi akalası sebebiyle Sayın Bakanımıza çok teşekkür ediyorum. ifadelerinde bulundu.

Mustafa Aysel; sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, “Depreme karşı dirençli bir Burhaniye için, yeni iş alanları, yeni istihdamlar ve büyüyen Burhaniye ekonomisi için, kısacası; daha yaşanabilir bir Burhaniye için gelin bu duraksama dönemine 31 Mart’ta son verelim.” notunu düşerek, Bakan Özhaseki ile fotoğrafını paylaştı.

Bakandan Mustafa Aysel’e tam destek

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.