Genç kaymakamlar üniversitelilerle buluştu

Genç kaymakamlar üniversitelilerle buluştu Genç Kaymakamlar Konuşuyor etkinliğinde; Afyonkarahisar Evciler Kaymakamı Enis Halis, Afyonkarahisar Başmakçı Kaymakamı Burak Yaylacı ve Afyonkarahisar Hocalar Kaymakamı Hakan Kara kaymakamlık mesleğini tanıtmak üzere öğrencilerle buluştu. Kaymakamlık mesleğini farklı yönleri ile tanıtan kaymakamlar, kaymakamlık meslek sınavına kimlerin başvurabileceğini ve sınava nasıl hazırlık yapılması gerektiğini detayları ile açıkladılar. Kaymakamlar konuşmaları sonrasında öğrencilerin...

Genç kaymakamlar üniversitelilerle buluştu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Genç kaymakamlar üniversitelilerle buluştu

Genç Kaymakamlar Konuşuyor etkinliğinde; Afyonkarahisar Evciler Kaymakamı Enis Halis, Afyonkarahisar Başmakçı Kaymakamı Burak Yaylacı ve Afyonkarahisar Hocalar Kaymakamı Hakan Kara kaymakamlık mesleğini tanıtmak üzere öğrencilerle buluştu.

Kaymakamlık mesleğini farklı yönleri ile tanıtan kaymakamlar, kaymakamlık meslek sınavına kimlerin başvurabileceğini ve sınava nasıl hazırlık yapılması gerektiğini detayları ile açıkladılar. Kaymakamlar konuşmaları sonrasında öğrencilerin sorularını yanıtladılar. Panel sonunda kaymakamlara teşekkür belgeleri; İİBF Dekanı Prof. Dr. Ender Çoşkun, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Aliyar Demirci ile Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Topluluğu danışmanlığını da yürüten Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Pınar Savaş Yavuzçehre tarafından takdim edildi.

Genç kaymakamlar üniversitelilerle buluştu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.