Giresun Belediye Meclisi Döneminin Son Toplantısını Yaptı

Giresun Belediye Meclisi 5 yıllık dönemin son toplantısını yaptı. Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu meclis toplantısında yaptığı konuşmada 5 yıl boyunca Giresun’a hizmet için beraber çalıştığı belediye meclis üyelerine teşekkür ederek: “Bazen her ne kadar farklı düşünsek de, hedefimiz Giresun’a hizmet oldu. Bu belediye meclisi yaptığı hizmetlerle tarihe geçmiştir. İşinizden gücünüzden ödün vererek gönüllü bir...

Giresun Belediye Meclisi Döneminin Son Toplantısını Yaptı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Giresun Belediye Meclisi 5 yıllık dönemin son toplantısını yaptı.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu meclis toplantısında yaptığı konuşmada 5 yıl boyunca Giresun’a hizmet için beraber çalıştığı belediye meclis üyelerine teşekkür ederek: “Bazen her ne kadar farklı düşünsek de, hedefimiz Giresun’a hizmet oldu. Bu belediye meclisi yaptığı hizmetlerle tarihe geçmiştir. İşinizden gücünüzden ödün vererek gönüllü bir şekilde emek verdiniz ve şehrimize hizmete katkı sundunuz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, işlerinizde kolaylıklar diliyorum.” dedi.

Daha sonra ise Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu tarafından belediye meclis üyelerine teşekkür plaketi takdim edildi.

Bilindiği üzere, geçtiğimiz hafta sonu da Aytekin Şenlikoğlu tarafından belediye meclis üyelerine kale sosyal tesislerinde yemek verilmişti.

Giresun Belediye Meclisi Döneminin Son Toplantısını Yaptı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.