Uşakspor Küme Düştü

Uşakspor Küme Düştü 2. Lig’de mücadele eden Uşakspor bitime 8 hafta kala, evinde 24 Erzincanspor’a 6-1 yenildi ve küme düşmesi matematiksel olarak kesinleşti. Uşakspor’un kötü gidişi Uşakspor, son maçında 24 Erzincanspor’a yenilerek kümede kalma şansını kaybetti. 2. Lig Kırmızı Grubu’nda 19. sırada yer alan takım, 5 puanla ligin son basamağında bulunuyor. Uşakspor ligde oynadığı 28...

Uşakspor Küme Düştü

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uşakspor Küme Düştü

2. Lig’de mücadele eden Uşakspor bitime 8 hafta kala, evinde 24 Erzincanspor’a 6-1 yenildi ve küme düşmesi matematiksel olarak kesinleşti.

Uşakspor’un kötü gidişi

Uşakspor, son maçında 24 Erzincanspor’a yenilerek kümede kalma şansını kaybetti. 2. Lig Kırmızı Grubu’nda 19. sırada yer alan takım, 5 puanla ligin son basamağında bulunuyor. Uşakspor ligde oynadığı 28 maçta 5 puan topladı. Ligin bitimine 8 hafta kala3 lige düşmesi kesinleşti.

Bal temsilcisi Sivaslı Belediyespor’un durumu

Uşak’ı Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil eden Sivaslı Belediyespor da benzer bir kaderi paylaşıyor. Ligdeki 19 maçta sadece 2 puan toplayabilen ekip, son sırada bulunuyor. Ligde kalma ihtimali neredeyse imkansız derecede düşük durumda.

Kentte artık başarı kazanacak Futbol Takımı kalmadı

Uşakspor ve Sivaslı Belediyespor’un küme düşmesiyle birlikte, Uşak’ta futbol adına karanlık bir dönem yaşanıyor. Kentte artık başarı kazanacak, Uşak’ı temsil edecek bir futbol takımı kalmamış durumda. Bu sonuçlar, kentteki futbol heyecanını olumsuz etkilemiş durumda.

Uşak futbolu, kötü gidişiyle gündemde, Uşakspor ve Sivaslı Belediyespor’un küme düşmesi, futbolseverleri üzüntüye boğarken, kentteki futbolun geleceği konusunda da soru işaretleri uyandırıyor. Uşak futbolunun yeniden toparlanması için çaba sarf etmek, önümüzdeki dönemin en önemli görevlerinden biri olarak karşımızda duruyor.

Uşakspor Küme Düştü

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.