Kayıklarla ilk deneme Vali Sezer’den

Kayıklarla ilk deneme Vali Sezer’den Edirne Valisi Yunus Sezer, Meriç Nehri üzerinde gezinti ve turları gerçekleştirecek kayıkta incelemede bulunarak nehir üzerinde kayık ile deneme turu yaptı. Edirne’nin simgelerinden biri haline gelen Meriç Nehri üzerinde gezinti ve tur yapılması maksadıyla nehirde hareket kabiliyeti yüksek kancabaş tipi Edirne kırmızısı renginde Meriç ve Mecidiye adı verilen iki kayık...

Kayıklarla ilk deneme Vali Sezer’den

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayıklarla ilk deneme Vali Sezer’den

Edirne Valisi Yunus Sezer, Meriç Nehri üzerinde gezinti ve turları gerçekleştirecek kayıkta incelemede bulunarak nehir üzerinde kayık ile deneme turu yaptı.

Edirne’nin simgelerinden biri haline gelen Meriç Nehri üzerinde gezinti ve tur yapılması maksadıyla nehirde hareket kabiliyeti yüksek kancabaş tipi Edirne kırmızısı renginde Meriç ve Mecidiye adı verilen iki kayık yaptırıldı. Yapımı tamamlanan kayıkları ilk olarak Edirne Valisi Yunus Sezer Meriç incelemede bulundu ve Nehri üzerinde deneme turu yaptı.

Güneş enerjisi ile çalışan kayıklar, 8 metre uzunluğunda ve 10 kişi kapasiteli olup en kısa sürede vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak.

Kayıklarla ilk deneme Vali Sezer’den

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.