Karaca’dan eşit işe eşit ücret vurgusu

Karaca’dan eşit işe eşit ücret vurgusu Gülizar Biçer Karaca, çalışma hayatında, istihdamda, kamusal alan ve özel sektörde daha fazla kadının yer alması ve “eşit işe eşit ücret” ilkesinin gerçekleşmesi için çaba harcıyor. Bu doğrultuda, 8 Mart haftasında gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Ege İş Kadınları Derneği üyelerine teşekkür etti. Kadınların toplumdaki yerini ve haklarını güçlendirmek adına yapılan...

Karaca’dan eşit işe eşit ücret vurgusu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karaca’dan eşit işe eşit ücret vurgusu

Gülizar Biçer Karaca, çalışma hayatında, istihdamda, kamusal alan ve özel sektörde daha fazla kadının yer alması ve “eşit işe eşit ücret” ilkesinin gerçekleşmesi için çaba harcıyor. Bu doğrultuda, 8 Mart haftasında gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Ege İş Kadınları Derneği üyelerine teşekkür etti.

Kadınların toplumdaki yerini ve haklarını güçlendirmek adına yapılan bu ziyaretler, kadınların ekonomik ve sosyal alanda daha fazla söz sahibi olması için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Gülizar Biçer Karaca’nın bu çabaları, toplumda cinsiyet eşitliği ve kadın hakları konusunda farkındalık oluşturmayı hedefliyor.

Karaca’dan eşit işe eşit ücret vurgusu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.