Giresun gıda sektörüne modern denetim imkanı

Giresun gıda sektörüne modern denetim imkanı GATAM, bölgedeki gıda üreticilerinin ihtiyaç duyduğu analizleri akredite olarak yapma imkanı sunarak, gıda güvenliğinin artmasına ve ürünlerin daha kolay ihraç edilmesine katkıda bulunacak. Merkez, 880 metrekarelik modern bir tesiste 52 adet laboratuvar cihazıyla hizmet verecek. GATAM’ın sunduğu avantajlar arasında: Artan Gıda Güvenliği: GATAM’ın analizleri, bölgedeki gıda ürünlerinin güvenliğinin artmasına...

Giresun gıda sektörüne modern denetim imkanı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Giresun gıda sektörüne modern denetim imkanı

GATAM, bölgedeki gıda üreticilerinin ihtiyaç duyduğu analizleri akredite olarak yapma imkanı sunarak, gıda güvenliğinin artmasına ve ürünlerin daha kolay ihraç edilmesine katkıda bulunacak.

Merkez, 880 metrekarelik modern bir tesiste 52 adet laboratuvar cihazıyla hizmet verecek. GATAM’ın sunduğu avantajlar arasında:

Artan Gıda Güvenliği: GATAM’ın analizleri, bölgedeki gıda ürünlerinin güvenliğinin artmasına katkıda bulunacak.

Kolay İhracat İmkânı: Akredite analizler, bölgedeki gıda üreticilerinin ürünlerini daha kolay bir şekilde ihraç pazarlarına sokmalarını sağlayacak.

Daha Düşük Maliyetli Analizler: GATAM’ın uygun fiyatlı analiz hizmetleri sayesinde bölgedeki gıda üreticileri ürünlerinin analizlerini daha düşük maliyetle yaptırabilecekler.

KOBİ’lerin Gelişmesine Katkı: GATAM’ın analiz hizmetleri, bölgedeki KOBİ’lerin ürünlerini daha kolay bir şekilde ihraç edebilmelerini ve bu sayede gelişebilmelerini sağlayacak.

GATAM’da Kimyasal, Enstrümental ve Mikrobiyolojik Analiz Birimleri bulunmaktadır. Laboratuvar, gıda ve yem analizlerinde T.C. Tarım Orman Bakanlığı ve TÜRKAK ISO IEC 17025 Uluslararası Laboratuvar Akreditasyonuna uygun olarak hizmet verecektir.

Merkezde ayrıca 200 bin Avro bütçeli, günlük 1.500 kg fındık kurutma kapasiteli Pilot Ölçekli Fındık Kurutma Sistemi de bulunmaktadır.

Giresun gıda sektörüne modern denetim imkanı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.