Ülkü Ocakları gençlik konseri düzenledi

Ülkü Ocakları gençlik konseri düzenledi ARDAHAN-BHA Ardahan Üniversitesi Âşık Şenlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen  “Kılıçkıran’dan Fırat’a Gençlik’’ konserinde sahneye çıkan Ali Kınık, ülkücü gençleri coşturdu.  Ahmet Öngel ile Kaya Kuzucu’nun da sahne aldığı konser vatandaşların yoğun ilgisini gördü. Ardahan Ülkü Ocakları İl Başkanı Mustafa Kay’ın açılış konuşmasıyla başlayan konser Adahan halk oyunları gösterileriyle devam etti. Daha...

Ülkü Ocakları gençlik konseri düzenledi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ülkü Ocakları gençlik konseri düzenledi

ARDAHAN-BHA

Ardahan Üniversitesi Âşık Şenlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen  “Kılıçkıran’dan Fırat’a Gençlik’’ konserinde sahneye çıkan Ali Kınık, ülkücü gençleri coşturdu.  Ahmet Öngel ile Kaya Kuzucu’nun da sahne aldığı konser vatandaşların yoğun ilgisini gördü.

Ardahan Ülkü Ocakları İl Başkanı Mustafa Kay’ın açılış konuşmasıyla başlayan konser Adahan halk oyunları gösterileriyle devam etti. Daha sonra sanatçı Ali Kınık, sevilen parçalarını Ardahanlı müzik severler için seslendirdi. Vatandaşlar da şarkılara eşlik edip telefonlarının ışıkları ile konser alanında renkli görüntüler oluşturdu.

Konserde MHP Genel başkanı Alpaslan Türkeş ve Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun resmedildiği tablo açık arttırma ile satışa çıkarıldı. Serhat Ardahanspor Başkanı Yusuf Yılmaz’ın satın aldığı tabloyu Ülkü Ocakları İl Başkanlığına hediye etti.

Ülkü Ocakları Ardahan İl Başkanı Mustafa Kay, konser ile ilgili yaptığı açıklama da ise, “Ülkü Ocakları İl Başkanlığı olarak, Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım beyefendinin öncülüğünde, Genel Başkan Yardımcımız Lütfü Nebioğlu’nun katılımları ile “Kılıçkıran’dan Fırat’a” konserimizi büyük coşku ile gerçekleştirdik. Sanatçılarımız Ali Kınık, Kaya Kuzucu ve Ahmet Öngel’e ilimize yaşattıkları coşku ve heyecan için Ardahan halkı adına teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Ülkü Ocakları gençlik konseri düzenledi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.