Eski hocası konuştu: Batshuayi tahmin edilemez bir oyuncu

Eski hocası konuştu: Batshuayi tahmin edilemez bir oyuncu Spor – BHA Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu ilk maçında Belçika ekibi Union Saint-Gilloise ile karşı karşıya gelecek. Saat 23.00’da başlayacak mücadele, Lotto Park Stadyumu’nda oynanacak. Sarı-lacivertlilerin Belçika’da oynayacağı maç öncesi Batshuayi’nin Belçika U21’deki eski teknik direktörü Johan Walem ve eski takım arkadaşı Paul-Jose M’Poku...

Eski hocası konuştu: Batshuayi tahmin edilemez bir oyuncu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski hocası konuştu: Batshuayi tahmin edilemez bir oyuncu

Spor – BHA

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu ilk maçında Belçika ekibi Union Saint-Gilloise ile karşı karşıya gelecek. Saat 23.00’da başlayacak mücadele, Lotto Park Stadyumu’nda oynanacak.

Sarı-lacivertlilerin Belçika’da oynayacağı maç öncesi Batshuayi’nin Belçika U21’deki eski teknik direktörü Johan Walem ve eski takım arkadaşı Paul-Jose M’Poku konuştu.

Michy’nin özel bir oyuncu olduğunu dile getirerek sözlerine başlayan Walem, ”Batshuayi’nin ne yapacağını tahmin etmek zor. Patlayıcı bir oyuncu ve çok seri hareket ediyor. Zor bir ortamın bulunduğu Standart Liege’de kendini kanıtlamış biri. Attığı gol sayıları güzel ama potansiyeli daha yüksek.” sözlerini kullandı.

”Sanki parktaymış gibi oynuyor”

Belçikalı futbolcunun 2010-2014 yılları arasında forma giydiği Standart Liege’den takım arkadaşı Jose M’Poku, Batshuayi için şu sözleri kullandı:

”Michy, çok fazla rastlamadığımız tarza sahip biri. Her iki ayağı da çok iyi. Aynı zamanda bulunduğu ortama neşe katıyor. Sanki parkta oynuyormuş gibi eğleniyor. Verimlilik onun oyunculuğunun bir parçası. Gol atmak, skor üretmek onun genlerinde var.”

Eski hocası konuştu: Batshuayi tahmin edilemez bir oyuncu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.